Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča trijnieks. Uzzini, ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem!

Augstākajā līmenī kreiča trijnieki mēdz kļūt par izciliem rakstniekiem, skolotājiem, producentiem vai izpildītājiem – viņi ir ļoti apdāvināti. Viņam padodas arī tirgošanās, reklamēšana un lietišķu attiecību veidošana, taču maksimālo veiksmi sasniegs tikai tad, kad būs nostabilizējusies viņa vērtību sistēma.

Kreiča trijnieki strauji kāpj pa karjeras kāpnēm un ātri vien nonāk vadošā pozīcijā, tomēr labprātāk izvēlas profesijas, kur viņu brīvība netiek ierobežota.

Zem šīs kārts dzimušie neviļus iepinās mīlestības attiecībās, kuras karmiski lemtas neveiksmei, un tikai gudrākie no viņiem to uztver kā pakāpienu ceļā uz augstāku, universālāku mīlestības līmeni. Būdami apveltīti ar plašu sirdi, kreiča trijnieki reti apmierinās ar tikai likumīgajā laulībā pieejamo emociju gammu.

Uzdevums: pārvarēt savu neizlēmību un pastāvīgo bažīšanos, lai varētu sevi realizēt augstākajā līmenī. Transformēt nemiera un baiļu enerģiju ticībā un kļūt par piemēru mums, pārējiem.

Pārbaudījums: apslāpēt bailes, ka rīt var nonākt trūkumā, un neizmantot savu dabas doto talantu apšaubāmai shēmošanai, jo, reiz iepinies tādā apburtajā lokā, kreiča trijnieks, iespējams, vairs nespēs tikt laukā.

Kreiča trijnieki ir arī Luijs XII, Kšištofs Keslovskis, Izabella Adžanī, Aigars Kalvītis, Alsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!