7. jūnijā Merkurs atstāj fundamentālo Vērsi un iesoļo gaisīgajā Dvīņu zīmē, kur, kā jau savā valdījumā, saimniekos līdz pat pašiem saulstāvjiem (21. jūnija dienasvidum).

Dvīņu zīme – kāda tā ir un par ko atbild?

Pozitīvā izpausmē – zinātkāra, komunikabla, veikla, ātra, saprātīga, nekonfliktē.

Negatīvā izpausmē – nepastāvīga, virspusēja, nepateicīga.

Dvīņu zīmes atbildība ir šādas sfēras: operatori, komunikācijas, drukātie materiāli, izdevniecības, plašsaziņas līdzekļi, reklāmas, aģentūras, transports, pasts, skolas, koledžas, kursi, literārā darbība, dramaturģija, režija, starpniecības uzņēmumi.

Organismā atbild par plaušām, rokām, elkoņiem, pirkstiem, redzi, dzirdi, runu.

Uzņēmējdarbībā: mārketings, profesionālā pilnveidošanās, iespējas iegūt informāciju jeb viss, kas saistīts ar tirdzniecību.

Uz ko ejam

Komunikācijas, informācijas, darījumu kontekstā kļūsim daudz ātrāki, izveicīgāki. Tiesa gan, droši vien arī liderīgāki un virspusējāki – kā jau vasaras sākumā ar no tā izrietošajām dabas ziedoņa un vieglprātības sekām.

Ja uzmācas skumjas un nospiests garastāvoklis, tas nozīmē, ka esi kaut kādā ziņā aizsēdējies. Ko darīt? Kustēties. Parunā ar kaimiņiem, piezvani draugam, iegādājies kādu jaunu laikrakstu, izvelc velosipēdu no putekļiem, ja tas vēl nav izdarīts, vai vienkārši iekāp auto un pavizinies. Ir lieliska iespēja beidzot ieraudzīt, kas notiek pašu degungalā jeb šeit un tagad.

Pārāk dziļi aprokot sevi mentālos procesos, fiziskā plānā var sākt trūkt elpas, aizmigloties acis utt. Regulāri jāvingrina rokas, pirksti, it sevišķi tiem, kas pastāvīgi sēž pie datora. Elpošanas vingrinājumi būtu svētīgi.

No biznesa puses – tirdzniecības darījumiem visātrākais laiks.

Dvīņu zīmes ietvaros labdaris Jupiters atnesīs optimismu mūsu prātniekam Merkuram, iluzionists Neptūns var izspēlēt savus trikus (labus vai sliktus – manīsim), Saule ar savu klātbūtni paspilgtinās domāšanas procesus un runas plūdus, varas pārvaldnieks Plutons ieviesīs savas korekcijas izdomātajā, konservatīvais Saturns papildinās šā posma beigas ar šādu tādu birokrātijas šķērsli un visbeidzot pārsteigumu nesējs Urāns dos iespēju noķert idejas, kā to visu izmantot turpmāk.

Tātad – sīkāk pa datumiem

11.–16. jūnijs. Optimistisks, atklāts, taisnīgs skats uz lietām. Veiksmes un finansiālās ožas laiks. Sakaru ekspansija. Labi tiem, kam vēl kāds eksāmens aizķēries vai dokumenti jākārto. Sevišķi labs aktivitātes laiks augstskolas jautājumu risināšanai. Ar informāciju saistītiem cilvēkiem, darbībām ideāls laiks – viss ies no rokas. Izlaidumu laiks nes aktivitāti frizieru salonos, modes, mākslas tirdzniecība, izstādes, arīdzan ceļojumi, eksports, imports palielinās.

14.–16. jūnijs. Laiks, ko var izmantot iedvesmai radošu darbu veikšanā. Citkārt diezgan maldinošs. Tendence "pūst miglu acīs", nereāli priekšstati, jutīga nervu sistēma. Nevajadzētu atslābt un paļauties un ienākošo informāciju – potenciāls baumu laiks. Izklaidība var nākt par skādi. Uzmanīgi ar ūdeņiem, iesākam peldsezonu prātīgi! Arīdzan alkohola patēriņu varētu atlikt uz vēlāku laiku. Iepriekšminētais, protams, nes sava veida aktivitāti farmācijas, alkohola biznesam, arīdzan darba apjoms palielinās apsardzes dienestiem un medicīnas centriem.

15.–21. jūnijs. Pastiprināsies iniciatīva izteikties. Spīdošs, aktīvs un dinamisks kļūst prāts. Un arī subjektīvs un egocentrisks. Nospraužam mērķus saulstāvju laikam.

16. jūnijā domu procesos tiks ieviestas savas korekcijas, kas mainīs tās līdz pat pamatiem. Šajā dienā pievērsies savam darbam un pienākumiem, mazāk skaties citu pienākumu virzienā, kā arī atpūtini prātu ar rokdarbiem vai citiem hobijiem.

17.–21. jūnijs. Šādas tādas lietas nobremzēs un liks savākties un sakārtoties. Varas iestādes dodas atvaļinājumā, tādējādi šādi tādi projekti var iestrēgt. Neuzticēšanās, konservatīvisms un grūtības sadarbībā.

19.– 21. jūnijs. Negaidītu iespēju laiks: ķer domas, idejas, informāciju. Lieliski var izrunāties ar interneta starpniecību.

Kopsavilkums

Šis ir lielisks laiks, lai kustētos, komunicētu, mācītos, iepazītos.

Ja sarunā neminēsi neko jaunu, aktuālu, interesantu, sarunu biedrs, visticamāk, solīdi noklausīsies teikto un tikpat ātri aizmirsīs.

Labs laiks, lai atjaunotu kontaktus ar radiniekiem vai beidzot iepazītos ar kaimiņiem.

Rīkojam andeles un mainām sev nevajadzīgās mantas un lietas.

Uzmanīgi ar virspusējību un aizmāršību.

Turam automobiļus, velosipēdus, tālruņus un pašu maņas darba kārtībā un – aidā – vasarā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!