Foto: Shutterstock
6. jūnijā Venēra iegājusi sen gaidītajā Vērša zīmē, kur līdz pat 5. jūlijam priecēs visus patiesos estētus, harmonijas un baudu cienītājus. Šajā laikā sievišķā enerģija izpaudīsies īpaši spēcīgi un pamanāmi – pucēšanās, rotāšanās, plivināšanās, vilināšanās un pašpietiekams miers, kurš tiek iznests ar tādu grāciju, ka pretējais dzimums vienkārši nespēs palikt vienaldzīgs.

Patiesībā visu šā gada pirmo pusi mūsu sievišķīgā enerģija izpaudās kā pa kalniem un lejām: te bijām romantiskas un iedvesmojošas mūzas, te – kareivīgas un bezkompromisu amazones, te mīlējām tā, ka savu dzīvi bez otra neredzējām, te dusmojāmies par katru nieku un bijām gatavas šķirties uz līdzenas vietas. Un vēl tās testa situācijas ar "bijušajiem"…

Viegli nav bijis, un tieši tādēļ ir tik kontrastējoši atšķirīgas un patīkamas izjūtas, kad, mēs, sievietes sākam atkal justies labi, vienkārši būdamas sievietes. Kad no mums strāvo miera, skaistuma un iekšēja piepildījuma sajūta.

Visticamāk, ka blakus esošie vīrieši arī tagad varēs atviegloti uzelpot, jo beidzot sievietes ir kā medus pilns zieds, kas piesaista un vilina, kas veldzē un iedvesmo, kas apbur un uzbur šo īpašo atmosfēru, kurā tā vien gribēsies uzkavēties ilgāk.

Skatoties kopējās Veneras noskaņas jūnijā, galvā atskan vārdi no kādas dziesmas: "Love is in the air.." (tulkojumā – mīlestība ir gaisā), un tieši uz tāda viļņa var paiet lielākā daļa jūnija, vismaz līdz Jāņiem. Jo Venera jau ar pirmajiem soļiem Vērša zīmē uzreiz uzdodod uz attiecībām orientētu toni (veidojot labu aspektu ar Marsu – vīriešu kosmosu), dāvājot mums patiesu interesi vienam par otru. Pats vīriešu kosmoss izpaudīsies caur ģimenisko Vēža zīmi, tādēļ arī vīrieši būs maigāki, iejūtīgāki un dziļāki nekā citkārt, kas daudzām dāmām var iet pie sirds. Turklāt tūlīt arī Merkurs – mūsu savstarpējās saziņas veicinātājs – atradīsies runātīgajā Dvīņa zīmē, papildus norādot, ka viegli noritēs iepazīšanās un pēc vārdiem nebūs jāmeklē.

Tāpat arī aizņemtajiem šis laiks var sagādāt ne mazums prieka, jo tieši tagad var ar jaunu sparu uzvirmot savstarpējā mīlas uguntiņa, dāvājot prieku un baudu viens otram, jo īpaši caur visu ķermenisko – glāstiem, mīļošanos, masāžu, gardām maltītēm. Papildus var izcelt, ka spēcīgu pacēlumu savstarpējās attiecībās var veicināt kāda skaista dāvana – ziedi, rota, uzaicinājums uz restorānu vai spa, kas iepriekš piesaukto mīlas liesmu var tikai pastiprināt.

Tātad sievietes šajā laikā:

  • atgūs šajā pavasarī varbūt pa daudz pašķērdēto sievišķību,
  • tieksies pēc mierīgas, harmoniskas un skaistas vides, attiecībām un dzīves kopumā,
  • var sasniegt jaunas gastronomiskās virsotnes virtuvē,
  • nebūs pārāk aktīvas un vairāk tieksies uz ierastiem un komfortabliem laika pavadīšanas veidiem; tādēļ nepalaid garām, kad tev kāda dzīves iespēja miedz ar aci,
  • pucēšanās un rotāšanās sagādās ļoti lielu prieku un gandarījumu,
  • apzināsies un tieksies uz savu sievišķo pašpietiekamību, kam var tikt tērētas diezgan ievērojamas naudas summas,
  • ļoti spēcīgi iekšējās harmonijas izjūtu var zaudēt, ja trūkst materiālās stabilitātes un drošības sajūtas (uz ko var norādīt skaudība, pretenzijas, pārspīlēta naudas taupīšana, jo īpaši – ekonomēšana uz sevi),
  • gūs patiesu prieku no taktīlām un ķermeniskām baudām.

9. jūnijā ir gaidāms Pilnmēness un Veneras–Marsa labvēlīga mijiedarbība – vairākas dienas pirms un pēc šā datuma mīlestības tēma būs patiesi sakāpināta mūsu dzīvēs, kad Pilnmēness enerģija motivēs vīriešus nebremzēt un nekavēties spert pirmo soli, lai uzrunātu un iepazītu, turklāt, visticamāk, nopietnos nolūkos.

20. jūnijā (bet jūtams apmēram no 17. līdz 24. jūnijam) Veneras–Neptūna sadraudzība, kas var gādāt par ļoti "rozā" cerībām, sapņiem un idilli. Intuitīvākiem cilvēkiem šis var būt laiks, kad ir sajūta, ka esi saticis dvēseles radinieku, ar kuru elpojat vienā ritmā un dzīvi izjūtat tik līdzīgi, it kā būtu vienas lāsītes divas pusītes. Jā, un šis periods iezīmējas ar zināmu spontanitāti, t.sk., kā negaidīta tikšanās, ar mīlestības uzplaiksnījumu no pirmā acu skatiena.

Nakts uz 24. jūniju būs ļoti īpašs laiks, jo Venera draudzēsies ar jaudīgo Plutonu un tajā pašā naktī sāksies jauns mēness cikls Vēža zīmē. Tādēļ šajā naktī mūsos virmos patiesa kaislības dzirksts un kņudinās vēlmes pēc kaut kā vairāk, nekā jau mums ir, piemēram, ar jaunu spēku var uzvirmot vēlmes pēc: seksa, attiecībām, materiāliem labumiem, varas vai statusa. Uzmanīgi ar to, ko ievēlamies, jo šīs vēlēšanās (laikā pēc plkst. 5:30) var diezgan drīz arī piepildīties.

Savukārt jau uz jūlija sākumu Veneras–Merkura draudzības iespaidā labprāt savu uzmanību veltīsim ģimenisko jautājumu risināšanai un kārtošanai, pārrunājot aktuālos pirkumus, bērnu tēmas, ģimenes paplašināšanas vai dzīvesvietas iegādes vai labiekārtošanas jautājumus.

Tomēr – pāri visam – šis ir laiks, kad sievietēm uzplaukt visā krāšņumā un būt kā dievietēm – mirdzošām acīm, kārdinošu smaidu, pašpietiekamu iekšējo grāciju un harmoniju. Tas ir iekšējais spēks, kas slēpjas mierīgā paļāvībā, ka viss būs labi, un orientējas uz pašreizējā brīža prieku, omulību, skaistumu un labsajūtu. Ar attieksmi, kas it kā saka: "Ja bankrotēsi – dzersim šampanieti par viena dzīves posma noslēgumu, jo tas nozīmē, ka pie durvīm jau klauvē jaunas dzīves iespējas. Savukārt, ja šobrīd viss ir labi, – tad arī dzersim šampanieti un izbaudīsim šo mirkli kā dāvanu."

Lai mīlestība silda sirdi un veldzē tavu dvēseli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!