Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir erca desmitnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Ambīciju erca desmitniekam netrūkst, un godkāre viņu var aizraut tālāk, nekā dažkārt būtu vēlams, taču viņš ir apķērīgs, artistisks un no iepriekšējām dzīvēm bagāžā līdzi paņēmis savu daļu vieduma, tāpēc spēj savaldzināt publiku (īpaši labi – bērnus vai aizrautīgus ļaudis) un gūt panākumus. Mīlošu un sajūsminātu siržu viņam apkārt parasti ir pulka.

Vairumā gadījumu erca desmitnieks ir līdzcietīgs un labsirdīgs.
Lieliska erca desmitnieka īpašība ir novatoriska pieeja izvēlētajai darbības jomai. Ja viņu vadīs filantropiski motīvi, viņa rokās uzplauks jebkura joma.

Mīlestībā erca desmitnieks ir gatavs bezbailīgi panākt savu, viņu piesaista tādi paši spēcīgu jūtu cilvēki. Kopumā jāteic, ka viņa mīlestības karma ir gana labvēlīga – līdz brīdim, kad viņi mīlestībā sāk izmantot intelektuālus "ieročus" un analīzi. Jāpatur prātā, ka mīlestību nevar plānot kā biznesu!

Uzdevums: tikt skaidrībā paša galvā par to, kas viņam dzīvē ir galvenais, kaut arī apkārtējiem viņa fokusēšanās uz sevi var šķist pārmēru egocentriska. Otra tēma – godīguma koncepts: iemācīties, kā būt godīgam pašam pret sevi un tomēr nesabojāt attiecības ar citiem.

Pārbaudījums: nenostādīt materiālās vērtības augstāk par savu tuvinieku loka primārajām vajadzībām (jāpiebilst, ka šis gan attiecas tikai uz zemāka attīstības līmeņa erca desmitniekiem).

Erca desmitnieki ir arī Džeina Fonda, Andris Kolbergs, Frenks Zapa, Semjuels Džeksons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!