Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, sava harmoniski vibrējošā un sava drebelīgi svārstīgā puse. Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par šā laikposma jubilāriem – Svaru zīmes pārstāvjiem*.

Kaut gan Svari skaitās juristu zīme, ar objektīvu skatījumu viņi "slimo" visai reti un labvēlīgus lēmumus no viņiem biežāk sagaidīs cilvēki, kas Svariem patīk tīri personiski (respektīvi – tie, kuri izturas pret Svariem ar cieņu un taktu, tādējādi pārliecinot Svarus, ka ir viņu vērti).

Pēc Svaru domām, neba uz katra i punktiņš jāuzliek, tāpēc principiālu nostāju viņi ieņem nelabprāt: ja Svari tev smaida, tas vēl nenozīmē, ka viņi tev piekrīt. Pēc dabas Svari nav intriganti, bet vēlme būt pa labam ar visiem viņus nereti ievelk "aizkulišu menedžmentā".

Būšana cilvēkos, kontaktēšanās un attiecības ir Svaru jājamzirdziņš un atkarība: nonākot izolācijā, Svari emocionāli cieš, jo pārliecināti par sevi viņi ir galvenokārt tad, kad redz savu atspulgu sarunu biedru acīs.

Svariem ir spēcīgi attīstīta skaistuma izjūta, neprovocē viņus ar neestētisku apģērbu, piedrazotu dzīves telpu vai barbarismiem piesārņotu valodu – Svari tevi ātri vien ierakstīs savā melnajā sarakstā un turpmāk skatīsies uz tevi no augšas.

Svarus kaitina: nepieciešamība reiz par visām reizēm izdarīt izvēli un stingri pie tās turēties.

Svarus iepriecina: jauka laika pavadīšana harmoniskā vidē tādu cilvēku sabiedrībā, kam labas manieres nav tikai tukša skaņa.

Iekšējā nepieciešamība: mīlestība, harmonija.

Plusi: šarmanti, taktiski, labi diplomāti, piemīt laba gaume, strādā nopietni un atpūšas ar šļakstu. Mīlestība viņiem ir būtiska.

Mīnusi: konformisti, svārstīgi, divkosīgi, var atteikties no principiem mīļā miera labā.

* Jāņem vērā, ka par tipiskiem Svariem kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Svaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!