Foto: Publicitātes foto

Ezotērisko festivālu vasara pagājusi, bet tas nebūt nenozīmē, ka vairs nav iespēju satikt domubiedrus un uzzināt kaut ko jaunu: 14. oktobrī viesnīcā "Bellevue Hotel" Rīgā sešus iemīļotus lektorus un ezotērikas mīļotājus pulcēs ezotērikas konference "Dvēseles alķīmija. Ko mums nes Skorpiona laiks?".

Atzīmējot Jupitera ieiešanu Skorpiona zīmē, šo konferenci rīko astroloģijas skola "Chronos", un tās galvenā tēma būs Skorpiona zīmei atbilstoša – transformācija, pārveide gan fiziskajā, gan dvēseles un gara līmenī, sadegšana un piecelšanās no pelniem.

Tie, kuri šo laiku līdz 2018. gada rudenim pratīs izmantot vērtīgām pārmaiņām, viennozīmīgi būs gada veiksminieki un ieguvēji.

Ar visiem sešiem lektoriem tu jau esi sastapies "Orākuls.lv" slejās. Lūk, neliels ieskats lekciju saturā.

Konferenci atklās veselīga dzīvesveida pētnieks Kārlis Brants ar lekciju "Ķermenis ir pašdziedinošs organisms". Tavam ķermenim ir pašam sava iebūvētā inteliģence, kas zina un prot sevi salabot – tik ilgi, kamēr vien cilvēks tam nodrošina tādu iespēju. Cilvēks tā arī neuzzinās, kādas būtnes potenciāls viņā slēpjas, kamēr pats sev nesāks atvēlēt pašu labāko. Lekcijā – vairāk tieši par ķermeņa attīrīšanos un tās nozīmi ilgmūžības saglabāšanā, par uzturu un tā ietekmi uz ķermeni, par iekaisumu un tā veidošanās iemesliem, par paradumiem, pašcieņu un daudz ko citu.

Pirts ir vieta, kur Dvēselīte ar Dieviņu runājās mitrā, siltā, tumšā vidē, tā ir kā atgriešanās mātes klēpī, lai piedzimtu no jauna, bez informācijas par slimībām, greizām emocijām vai aizvainojumiem. Savā lekcijā "Pirts – skorpioniska vide, kur atgriezties pie sava pirmsākuma" par transformāciju, attīrīšanos, dvēseles dziedināšanu caur sensenām pirts tradīcijām stāstīs astroloģe un pirtniece (un spilgta Skorpiona zīmes pārstāve) Kristīne Vallere.

Slimība pēc būtības ir konflikta starp dvēseli un garu rezultāts, tāpēc to nevar izskaust citādi, kā vien ar dvēseles un gara pūliņiem, uzsver nākamā lektore, emocionālās veselības konsultante Alīna Voronova. Viņas lekcijā "Ziedu esences kā vidutājs starp fizisko un garīgo" – par to, kādu praktisku labumu ikviens var gūt no ziedu enerģijas esencēm, pūloties atbrīvoties no ciešanām, tiecoties pēc fiziskas un emocionālas labsajūtas un harmonijas.

Pēc pauzes, kurā varēsi ieturēt maltīti viesnīcas restorānā vai kādā tuvējā Pārdaugavas kafejnīcā, astropsiholoģe Līga Šīrona stāstīs par to, "Cik tu vari iziet no sava horoskopa rāmjiem?". Astroloģiskā karte faktiski rodas cilvēka dzimšanas brīdī: līdz ar pirmo elpas vilcienu, sākot funkcionēt smadzenēm, tajā "ieprintējas" ārējās pasaules vibrācijas. Taču vienošanās par to, kas tajā būs ielikts, sākas daudzas dzīves un gadus iepriekš – tā ir shematisks atainojums dvēseles līgumam ar Dievu par šīs dzīves pieredzēm, talantiem un vājajām vietām. Vai varam šīs dzīves laikā atrisināt karmas mezglus, kurus mūsu dvēsele krājusi ilgi iepriekš? Kāds īsti ir Dieva plāns par tev un tavai dzīvei un cik tālu no tā vari aiziet?"

Dzimšana, augšana, pilnbrieds, viedums, atvadas, nāve. It visi procesi rit šo nebeidzamo apli, ar katru reizi vedot aizvien lielākā dziļumā un tuvumā Sev. Īstenības kodolam. Ko šajā steigas laikmetā esam aizmirsuši par nāvi? Ko esam izvēlējušies izslēgt no izpratnes, apziņas? Par nāvi tās dažādajās formās – gan garīgajos procesos, gan fiziskajās izpausmēs – un tās dāvanām, senču zināšanām un augu stāstiem uzzināsi pasauļu staigātājas un dvēseles pavadones Inin Nini lekcijā "Nāve kā transformācija".

"Saldajam ēdienam" – tikšanās ar gaišreģi Agnesi Ziediņu-Zariņu un viņas tēmu "Kontakts ar sargeņģeli pārmaiņu laikos". Fakts: sargeņģelis ir katram no dzimšanas. Ko ar šo informāciju darīt tālāk? Jo ciešāka būs tava komunikācija ar sargeņģeli, jo harmoniskāka būs tava dzīve. Tu dziļāk izpratīsi sevi, labāk izpratīsi apkārtējos un dzīvi. Eņģeļi tev var sniegt atbildes uz daudziem jautājumiem un palīdzēt atrisināt dažādas situācijas. Pārvarēt fobijas, bailes, to vietā iegūstot drosmi un pārliecību par sevi. Tu izpratīsi sevi kā lielāku Visuma sastāvdaļu, ne tikai vienkārši miesu, kurai galvenais ir paēst. Eņģeļi var sniegt nākotnes vīzijas, un tie var palīdzēt ieraudzīt iepriekšējās dzīves. Tie padarīs tevi par cilvēku ar lielisku intuīciju.

Noteikti jāpiemin arī konferences vadītājs – skaņu masieris, šamanis un dvēseļu vibrāciju kārtotājs Māris Pīlācis, kuru tu, visticamāk, ne reizi vien esi sastapis ezotēriskas ievirzes pasākumos un festivālos.

Konferences gaitā tiks izlozētas piecas ekspreskonsultācijas pie "Orākuls.lv" ekspertiem turpat uz vietas (ņemot vērā, ka biļešu skaits ir ierobežots, tavas izredzes laimēt vērtējamas kā diezgan lielas!), sarūpēti arī citi pārsteigumi.

Biļetes var iegādāties "Biļešu serviss". Tiekamies konferencē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!