Laiku var skaitīt dažādi – ir kalendārais gads, ir astroloģiskais un astronomiskais, ir personiskais gads, kas sākas ar dzimšanas dienu, un ir arī Jupitera gads, kad tas maina zodiaka zīmi un plus / mīnus gadu tur uzturas. Ja ņemam šo atskaites sistēmu, tad pašlaik mēs dzīvojam Skorpiona gadā.

"Re:TV" raidījuma "Neredzami redzamais" studijas viešņa astroloģe, astroloģijas skolas "Chronos" vadītāja Līga Šīrona par nesen atnākušo Skorpiona laiku saka tā: "Jupiters pašlaik paplašina visu "skorpionisko", pret ko lielākajai daļai cilvēku patiesībā ir tāda kā bijāšana, pietāte. Skorpions ir enerģētiski un emocionāli ļoti pielādēta zīme, varbūt pat visjaudīgākā enerģija visā zodiakā, jo saistās ar instinktiem: primāri ar nāvi, ar seksu, ar visu, kas gan biedē, gan pievilina. Cilvēkam, kas māk ar to apieties, tā ir enerģiju dodoša, gan biedējoša tiem, kam bail no naudas un no varas.

Mums šis gads ir lieliska iespēja savā dzīvē atvadīties un "nomirdināt" to, kas ir beidzies, kas ir kļuvis lieks vai par smagu un negribas nest līdzi līdz pavasarim. Laiks, kad strādāt ar savām bailēm, ar šausmiņām un fobijām, ar traucējošo. Katrā krīzē mēs mazlietiņ nomirstam un kļūstam stiprāki, ja pie tā piedomājam."

Par to, kas notiks ar cilvēkiem, kuri pretosies šīm pārmaiņām, kā neapaugt ar lieko un kā izmantot Jupitera iespēju dāvanas šajā laikā, skaties video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!