Foto: Shutterstock
Sparīgo un aizrautīgo decembra mēnesi gan palaikam iebojās Merkura cilpas niķīgie pagriezieni, tomēr kopumā zodiaka pārstāvju lielākā daļa līksmos, kāri tvers un centīsies tulkot likteņa norādes un liktenīgu sarunu impulsus.

Pēc saulstāvjiem viens no lielajiem "debesu spēlētājiem" – Saturns – maina zīmi. Tad nu lūkosim, ko tas izmaina katram no mums un kam ir vērts veltīt vairāk spēka, laika un enerģijas!

Auns

Foto: Shutterstock

Aunu uzmanība decembrī klaiņos pa pasaules plašajām ārēm, tieksies saņemt jaunu informāciju, var būt vēlēšanās apmeklēt seminārus, kursus, klausīties lekcijas. Decembra pirmajās divās dekādēs var būt pastiprināta vēlēšanās atsākt tādu zināšanu apguvi, kas pirms kāda laika bijusi uzmanības centrā, iesākta un nepabeigta. Lēmums var nākt ļoti strauji, tai var sekot arī tūlītēja rīcība, taču jārēķinās ar to, ka šajā laikā sāktie projekti var nebūt ilgtspējīgi.

Fantastisks laiks atpūtai un ceļojumiem, tomēr tie prasīsies īpaši izteiksmīgi un neparasti. Izbraukt no punkta A uz punktu B var šķist nelietderīgi iztērēts laiks.

Romantiskās attiecībās ļoti intensīva un trāpīga kustība – Auns teju vai pieprasīs to, kas viņam svarīgs, un ar mērķtiecīgu, taču saudzīgu kustību to arī panāks. Mijiedarbībā ar cilvēkiem ļoti svarīgi ir klausīties viedokļos – informācijas lauks atvērts ļoti plaši, tu vari saņemt tieši to padomu, kas nepieciešams, lai izkustētos no sasalušā punkta.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Decembris Vēršiem būs lielās tīrīšanas mēnesis, un tīrīšana nepieciešama galvenokārt divās vietās. Pirmā vistiešāk attiecināma uz darba vidi, darba apstākļiem un ikdienišķo pienākumu. Tikai tad, kad ap tevi būs pilnīga skaidrība un kārtība, spēsi pilnībā pieiet kvalitatīvai darbu izpildei.

Darbi prasīs dziļāku un nopietnāku vērtējumu. Būs situācijas, kas liks ievilkt elpu un pieņemt lēmumu, vai turpināt iesākto, ar kādiem cilvēkiem turpināt sadarbību, cik ļoti atdot sevi un savu enerģiju tam, kas iesākts.

Sava laika un naudas ieguldīšana lielos darījumos decembra sākumā būs īpaši svarīga tēma. Radīsies aizdomas, nespēsi līdz galam uzticēties saviem sadarbības partneriem, turklāt šā mēneša darbi tieši norādīs uz cilvēkiem, kuriem patiešām var uzticēties.

Mēneša beigās jātur ledus gabals sirds rajonā attiecībā uz tiem, kas nav pildījuši savus solījumus. Kādas attiecības piedzīvos patiesas atklāsmes mirkli – kam jāiet, no tā arī atvadīsies.

Romantiskas attiecības kaisles un baudas piepildītas. Atvēliet viens otram vēl vairāk laika.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņiem gada nogale iespējām un notikumiem piepildīta.

Pats aizraujošākais un interesantākais būs cilvēki, ar kuriem dienu no dienas satiecies un sadarbojies. Tiešs kontakts, saruna, satikšanās būs tavu panākumu atslēga, jo attālinātā saziņā un sarakstē veidosies pulka pārpratumu un neskaidrību. Komunikācija ar cilvēkiem gādās par bagātīgu resursu profesionālajā ceļā. Vērts apmeklēt formālas un mazāk formālas satikšanās, apspriedes, piedalīties diskusijās un forumos, atvērt acis un rokas un doties jaunu sadarbības partneru un klientu meklējumos.

Decembris būs īpaši vērtīgs ar to, ka šajā mēnesī sastrādātie kontakti izcelsies ar unikālu saturu un nebijušām iespējām. Mēneša beigās Dvīņu priekšā guls ļoti daudz sadarbības piedāvājumu, no kuriem ļoti grūti būs izvēlēties to īsto, kuram dot iespēju iesākt nākamo gadu.

Aktīva un piepildīta mīlas dzīve, brīvajiem Dvīņiem pielūdzēji skries pakaļ ar dāvanām un solījumiem. Tie gan vairāk līdzināsies vēja brāzmām, nekā kaut kam patiesam un paliekošam.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēzis gada nogalē būs darbīgs jo darbīgs. Lūkos pabeigt visus iesāktos darbus, taču ar to nebūs gana, un decembra pašā nogalē aktīvākie un neatlaidīgākie pagūs piespiest starta pogu kādas jaunas idejas realizēšanā.

Mēneša sākumā ikdienas darbi Vēzi ieskaus kā viesuļvētrā, radot pavisam piņķerīgus apstākļus to sistemātiskai un pārdomātai izpildei. Lietišķajā komunikācijā jābūt divtik uzmanīgam, līgumi un vienošanās jālasa ar lielu lupu, īpašu uzmanību pievēršot tekstam starp rindiņām.

Mēneša otrajā pusē Vēzi aizraus materiālās stabilitātes jautājums, būsi gatavs pasauli iegriezt uz otru pusi, lai gūtu jaunas un jūtamas peļņas iespējas. Ir vērts darīt, īpaši, ja tu pats esi šā procesa kurators, uzraugs un īstenotājs.

Mīlas dzīvē mēneša sākumā būs biežāka sadzīviska rīvēšanās. Labprāt uzstāsi uz savu viedokli, ikdienas dzīvē par primāru izvirzot savu patiku un vajadzības. Decembra beigas atsvērs visu mēneša sākumu kopumā – sirsniņa atvērsies, Vēzis būs gatavs ar vārdiem un darbiem parādīt, cik svarīgi ir kopā būt.

Lauva

Foto: Shutterstock

Lauvas panākumi decembrī būs cieši saistīti ar līdzcilvēkiem.

Radošā enerģija nāks pāri malām kā pārvārījies putras katls, gribēsi iesaistīties visur, kur iespējams, pielikt savu roku visur, kur spīd. Jāliek lietā savs potenciāls, jo šajā laikā arī izdosies ļoti daudz ko izdarīt, taču pastāv risks laiku un enerģiju izsviest vējā, cenšoties citiem pierādīt, uz ko esi spējīgs, taču tā arī nepaveicot neko nozīmīgu pašai savā dzīvē.

Iemīlējušās Lauvas pavisam aizmirsīs par pienākumu un atbildību, taču prasmīgi koordinēs citus. Citu cilvēku ikdienas plānošana ies no rokas.

Mēneša otrā puse aktualizēs profesionālās mijiedarbības jautājumu – būs jāatgriežas pie kādām senām darba attiecībām, jāatjauno sakari, jānoslēdz kāds nozīmīgs darījums. Ja pie apvāršņa uzaust pagātne, tai jāieskatās acīs un jāpieliek trekns punkts.

Pats gada noslēgums prasīsies pēc siltas mājas sajūtas un mīlestības pielietas azotes.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavas gada noslēgumā ar vien izteiksmīgāk vilks uz saviem pleciem mājas un ģimenes sajūtas seģeni, sildīsies bērnu smieklos un mīlestības apskāvienos.

Vērtīgs un nozīmīgs laiks attiecībās ar vecākiem, noteikti jāatrod laiks, lai dotos ciemos, lai būtu vairāk kopā. Bieži vien vecākiem pietiek, ja esi roku uzlicis uz pleca un ieskatījies acīs, lai sirds mierīga kļūtu.

Mēneša otrajā pusē aktivizēsies plānu un mērķu tēma, tai atdosi pulka enerģijas un uzmanības. Var pavērties lieliskas iespējas paiet soli tuvāk kādam sen lolotam sapnim, satikt cilvēkus, kam ir pieredze un zināšanas jomā, kas tev ir interesanta. Lēniem, taču pārliecinošiem soļiem tuvosies profesionālo panākumu virsotnei, taču šajā ceļā jāatceras turēt muti ciet. Lai visa plašā pasaule dara to, kas tai ir jādara, un nezina par taviem plāniem un darbiem līdz brīdim, kad tie būs īstenoti.

Gadu mija būs kā liela un sarkana poga, kuru nospiežot, Jaunavām jābūt gatavām pilnībā izmainīt savu līdzšinējo dzīvi. Ziņas un notikumi, kas maina pasauli.

Svari

Foto: Shutterstock

Jūtīgi un mierīgi – Svari veco gadu pavadīs pavisam rāmi. Paļausies uz pasaulīgo plānu un to, ka viss notiek tieši tā, kā tam ir jānotiek.

Decembra pirmajā pusē biežāk būsi mājās – tajās ne tikai praktiskas, bet arī gana daudz emocionālas aizķeres. Svariem–vecākiem bērni paņems divtik uzmanību, prasīs vairāk kopā būt.

Mājas solis var ieraut savos valgos arī ar nepieciešamību pabeigt iesāktos remonta darbus, veikt praktiskus labiekārtošanas darbus.

Naudas lietās Svari būs ieturēti un praktiski, tomēr visam tam, kas attiecas uz mājām un bērniem, naudu nežēlos. Darījuma ceļos jāatrod celta vidusceļš starp tūlītēju labumu un labām attiecībām ilgtermiņā. Darba devējs un sadarbības partneri no tevis noteikti gaidīs otro, kamēr tavi akcenti tiks likti uz naudas tēmu.

Gada nogalē var izdoties tikt pie ienesīgiem darījumiem, tomēr jāņem vērā, ka visa decembra garumā jānotiek padziļinātai iespēju un risku izpētei. Nestreb karstu, jo apdegums var sāpēt ļoti ilgi.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Skorpioni paši savām rokām atvērs visu varēšanas vārtus. Nevienam neatteiks palīdzību, iesaistīsies pilnīgi visur, kur vien iespējams, uzņemsies tādu slodzi, kas var arī nebūt pa spēkam.

Mēneša sākuma ļoti izteikts gan fiziskās, gan emocionālās izsīkšanas slieksnis, par ko ļoti lielā mērā rūpēsies pats Skorpions.

Attiecībās esošajiem Skorpioniem šī būs lieliska iespēja paļauties, saņemt atbalstu un uzklausīt arī kādu skarbāku, taču mīlestības pilnu vārdu.

Jebkuras attiecības šajā laikā balstīsies uz spēju atklāti runāt – taču profesionālajā jomā nāksies saskarties ar melīgiem un viltīgiem cilvēkiem. Tavu darba dienu var ietekmēt izmaiņas citu cilvēku plānos un vēlmēs, saskarsies ar vieglprātību un nerēķināšanos ar citiem. Tava spēja šīs situācijas uztvert mierīgi būs kā bāka bangojošā un trakojošā jūrā. Pieprasīs palaist vaļīgāk plānošanu, jo situācija mainīsies biežāk nekā laika apstākļi Londonā.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Strēlnieks, kā allaž, būs raibu izvēļu un neatvairāmu piedāvājumu priekšā.

Profesionālā dzīve velsies lieliem kūleņiem, gādājot par iespējām ne tikai tagad un šodien īstenot savus sapņus, bet arī sagādāt sev drošu finansiālu balstu kādam laikam uz priekšu.

Naudas lietās jābūt īpaši uzmanīgam – nauda šajā laikā caur tavām rokām burtiski slidināsies: nāks tik daudz, ka nevarēsi noturēt, ies tāpat – strauji un ātri. Lielu un būtisku finanšu ieguldījumus un peļņas iespējas vari apspriest un izsvērt, taču galīgā lēmuma pieņemšanu vēlams atlikt uz nākamā gada sākumu.

Lai gan Strēlnieku galva kūpēs no saņemtās informācijas un plašajām iespējām, fiziskās enerģijas būs salīdzinoši maz.

Gada noslēgumā jāatļaujas vairāk brīvdienu, vēl vairāk atpūtas, savas miesas un prāta palutināšanu. Gada nogale sola jaukas un jautras iepazīšanās, satiktie cilvēki mudinās uz piedzīvojumiem un amizantu laika pavadīšanu. Svētki ar adrenalīna piegaršu.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Mežāzis, kā jau allaž gada nogalē, ieelpos pulka laimības un pārliecības enerģiju. Svētku mēnesis rosinās gan domāt un pārdomāt aizejošā gada notikumus, gan sakoncentrēties uz to, kas paveicams nākamajā gadā.

Šis decembris būs īpašs ar jaudīgiem notikumiem un dzīves krustpunktiem. Lēnām, taču pārliecinoši vari aizvērt durvis ciet kāda liela dzīves posma beigās, celties kājās, lai dotos pilnīgi citā virzienā. Ja decembra pirmajā pusē tam būs nepieciešams gan līdzcilvēku atbalsts, gan emocionāla nobriešana, tad jau pati gadu mija būs enerģijas un varēšanas pārpilna.

Personīgā dzīve Mežāžu sirdīm ļaus pukstēt mierīgā ritmā – tiem, kas par savu izdarīto izvēli ir pārliecināti, izdosies pasniegt to arī savam sirds cilvēkam. Var pietikt ar vienu vārdu vai vienu darbu, lai samazinātu neskaidrību un satraukuma viļņus attiecību jūrā.

Brīvie Mežāži var sasiet košas kurpes un pucēties baltā – mēneša otra puse sola fantastiskas satikšanās ar cilvēkiem, kas tavā dzīvē var palikt uz ilgu laiku. Atpūtas un izklaides pasākumos jādodas kopā ar jau zināmiem cilvēkiem un draugiem, tieši viņu paziņu lokā būs kāds, kura dēļ tava sirds iepukstēsies divtik strauji.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Ūdensvīrs gada pēdējo mēnesi pavadīs ļoti aktīvi un sāņus ielās ne aci nemetīs. Strādās pie konkrētiem darbiem, rīkosies pēc priekšrakstiem. Tas patiešām ir būtiski, jo cilvēki un viņu darbi spēs novērst Ūdensvīru uzmanību, mainīt iecerēto notikumu tecējumu.

Pieņemt to, ka mainās plāni, būs ļoti grūti, jo viens no būtiskākajiem šā mēneša mērķiem būs pielikt punktus; daudz punktus visos tajos jautājumos, kas sakrājušies pēdējo mēnešu laikā. Darot arī jau sen zināmus darbus, jārēķinās ar to, ka rezultāts var būt pilnīgi negaidīts un neparedzams. Jo lielākai iztēles brīvībai ļausies, jo lielāku gandarījumu gūsi no padarītā.

Ūdensvīru seksuālā enerģija šajā mēnesi tieksies pēc noslēpumainā un vēl neatklātā. Romantiskās attiecībās viens pret otru atļausieties vairāk – dāvāsiet prieku un sajūsmu, dalīsieties noslēpumos un emocijās.

Gada beigās var būt sajūta, ka visa kā ir pa daudz un no horizonta ir pazudis konkrēts punkts ar atzīmi "mērķis", tomēr ar līdzcilvēku atbalstu spēsi ļoti ātri pie tā atgriezties. Nebaidies lūgt palīdzību.

Zivis

Foto: Shutterstock

Zivis decembrī būs ne tikai gadu mijā, bet arī ļoti nozīmīgu emocionālu notikumu krustcelēs. Skaidri zināsi, kādā virzienā jāiet, kas būtu jādara un kā jārīkojas, lai tiktu pie sen kārotā, tomēr pieņemt pārmaiņas nebūs nemaz tik viegli.

Kavēsies atmiņās par bijušo laiku, par to, kāda bija tava dzīve, atskatīsies uz notikumiem un cilvēkiem.

Decembra pirmā puse būs kā ceļš, pa kuru dodies uz priekšu, skatīdamās atpakaļgaitas spogulī.

Sākot ar mēneša otru pusi, kļūs arvien vieglāk noskaņoties uz jauniem mērķiem, uz jaunu dzīvi. Svarīgi neatlikt šo mirkli, pieņemt pārmaiņas, ļaut liktens pirkstam norādīt to virzienu, kurā doties.

Mēneša beigās teju vai atdzimsi – jaunai dzīvei, jaunām un piepildītām attiecībām ar līdzcilvēkiem. Vieglas attiecības veidosies uz pilnīgas pieņemšanas bāzes – negaidi neko un ne no viena, atver acis un vēro, ko klāj tavas dzīves un katras dienas galdā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!