Foto: Shutterstock

Piektdien, 31. augustā, Rīgā norisināsies liels labdarības pasākums – otrās sporta spēles "Energy party" pusaudžiem no bērnu namiem un nelabvēlīgām ģimenēm. Kopā ar pusaudžiem pasākumā piedalīsies 60 brīvprātīgie, kas apvienosies labam darbam, lai pavadītu dienu kopā ar jauniešiem

Sporta spēles notiks no pulksten 12 līdz 18 Rīgas bērnu un jauniešu centra "Imanta" teritorijā (Imantas 7. līnijā 4), ziņo Rīgas domes (RD) Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinators Mārtiņš Vilemsons un Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice.

"Energy Party" sporta spēles norisināsies jau otro gadu. Pasākuma organizatori vēsta, ka pagājušajā gadā sporta spēlēs piedalījās bērni vecuma grupā no 12 līdz 16 gadiem, taču šogad jau plānots redzēt dalībniekus līdz 18 gadu vecumam.

Šogad pasākumā plānots pulcēt ap 200 cilvēku, kuru skaitā būs arī bērni no desmit bērnunamiem no Rīgas, Elejas, Jūrmalas un Rēzeknes.

Pasākumā, visas dienas garumā, pieaugušajiem kopā ar jauniešiem no bērnunamiem būs iespēja spēlēt futbolu, florbolu, dejot zumbu, vilkt virvi, piedalīties stafetēs un turēt īkšķus par savām komandām.

Sporta spēļu laikā jauniešiem būs iespēja attīstīt dažādas prasmes – iemācīties spēlēt komandā, komunicēt un sarunāties ar citiem gan sava vecuma, gan vecākiem cilvēkiem.

Pasākumā tiks iesaistīti daudz pieaugušo brīvprātīgie – sportisti, treneri, tiesneši, dīdžejs, pasākuma vadītāji, fotogrāfi, videooperators, zumbas instruktori un asistenti, kuri centīsies šo dienu padarīt jauniešiem neaizmirstamu.

Plašāka informācija mājaslapā.

Projektu realizē centra "Sirota.lv" brīvprātīgie ar RD Labklājības departamenta atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!