Foto: Publicitātes foto
Izdevumu redaktore un vecāku atbalsta platformas "Izaugt Mīlestībā" radītāja Madara Pauzere sadarbībā ar partneriem uzsākusi kampaņu "Uzdrīksties dalīties!". Tās mērķis ir publiski runāt par jautājumiem, kas aktuāli jaunajiem vecākiem, jo dalīšanās pieredzē var sniegt iedrošinājumu un atbalstu citiem.

Būsim godīgi – kļūšana par vecākiem nav tikai zili rozā balonu virtenes, plīša lācīši, skaisti ratiņi un krāšņi bērnu istabas dekori. "Mazulis ienāk ģimenē, ienesot milzīgu mīlestību un nekad vēl nepieredzētu prieku, bet arī apjukumu un nedrošību. Par vecākiem nepiedzimst, par vecākiem kļūst. Tieši tāpēc ir tik svarīgi laikā, kad šo lomu mamma ar tēti soli pa solim vēl tikai mācās, līdzās ir citi vecāki, kas ar savu pieredzi spēj stiprināt," stāsta vecāku atbalsta platformas "Izaugt Mīlestībā" radītāja Madara Pauzere. "Ir ļoti svarīgi nesalīdzināt sevi ar citiem vecākiem, mācīties ieklausīties savās sajūtās un atcerēties, ka mūsu bērniem nav vajadzīgi perfekti vecāki. Mūsu bērniem ir vajadzīgi mīloši vecāki."

Tāpēc kampaņā ir tapusi video sērija "Uzdrīksties dalīties!", kurā sabiedrībā zināmiem vecākiem tiek uzdoti neērti un tieši jautājumi, kas visbiežāk interesē jaunos vecākus. Piemēram – kā mainās pāra attiecības pēc bērniņa ienākšanas ģimenē? Kā atrast laiku intīmai tuvībai, kad mazulis ir piedzimis? Kas vislabāk palīdz, kad iekaisis mazuļa dupsis? Un galu galā – cik reižu dienā jaundzimušajam ir jāmaina autiņbiksītes? Video sērijās uz neērtajiem jautājumiem atbildes sniegs Sanda Dejus, Klāvs Ozoliņš un Anna Panna jeb Anna Birmane.

Kampaņu "Uzdrīksties dalīties!" atbalsta Latvijā radītā autiņbiksīšu abonēšanas platforma "GeGe", aicinot uzdrīkstēties un dalīties ar saviem jautājumiem ikvienu jauno vecāku "GeGe" un "Izaugt Mīlestībā" Instagram vai Facebook kontos. Uz neērtajiem jautājumiem atbildēs gan sabiedrībā zināmi cilvēki, gan arī nozaru profesionāļi.

"Bērna piedzimšana ir ne tikai skaistākais notikums dzīvē, bet arī vislielākais pārbaudījums pāra attiecībām. Būt par vecākiem var būt sasodīti grūti. Mēs, zīmola "GeGe" radītāji, gribam būt palīgs jaunajiem vecākiem, ne tikai radot kvalitatīvas autiņbiksītes, bet arī atbalstot godīgas un atklātas sarunas par vecāku ikdienu," stāsta Kaspars Magrins, viens no autiņbiksīšu abonēšanas platformas "GeGe" radītājiem.

"GeGe" ir Latvijā vecāku radīts zīmols, kas piedāvā autiņbiksīšu abonēšanu tiešsaistē thegege.com. Zīmola mērķis ir atvieglot vecāku ikdienu kaut par vienu lietu – laikietilpīgo un nogurdinošo autiņbikšu pirkšanu. Platformas izveidotāji piedāvā reizi mēnesī saņemt autiņbiksītes mājās ar bezmaksas piegādi, tādējādi jaunie vecāki uz ilgāku laiku par tām var aizmirst un tā vietā laiku veltīt kaut kam vērtīgākam. "GeGe" piedāvā dermatoloģiski testētas augstākās kvalitātes autiņbiksītes bez smaržvielām, losjoniem un citām pievienotām lietām, kas var kairināt zīdaiņa ādu, radīt izsitumus un alerģisku reakciju. Autiņbiksītēm ir "Oeko-Tex" kvalitātes sertifikāts, kas apliecina, ka tās nesatur kaitīgas vielas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!