Foto: PantherMedia/Scanpix
29. maijā no pulskten 11.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" parkā gaidītas ģimenes ar bērniem, lai kopīgi ieskandinātu vasaras sākumu un svinētu jau 114. Ziemeļblāzmas Bērnu svētkus "Pasakas un Nesakas"!

"Ziemeļblāzmas Bērnu svētkos šogad uzsvars tiek likts uz pasaku rakstīšanu un dažādu pasaku tēlu iepazīšanu, lai, vienlaikus baudot saulainās vasaras sākumu, bērniem tiktu dota iespēja iepazīt pasauli apkārt, doties ceļojumā pa pasaku mežu, sadraudzēties ar visdažādākajiem pasaku tēliem un, kas to lai zina, varbūt pat gūt kādu vērtīgu mācību?" vēstī Kate Zaltāne, Ziemeļrīgas kultūras apvienības Sabiedrisko attiecību speciāliste.

Neiztrūkstošas būs radošās darbnīcas – gan tradicionāli iemīļotās, gan jaunas un līdz šim neiepazītas. Bērniem būs iespēja doties teikām apvītajā pasaku mežā, piedalīties burbuļu ballītē un radīt pašiem savas pasakas pasaku konkursā! Par svētku dalībnieku patīkamo noskaņojumu visu svētku garumā rūpēsies pele Karamele un lācis Brīnums, savukārt svētku noslēgumā būs baudāms lielkoncerts "Aizraujošie piedzīvojumi džungļos"!

Ieeja pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!