Foto: Shutterstock
Rīgas domes Labklājības departaments projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" īstenošanas gaitā aicina piedalīties jaunos bezmaksas treniņos – "Fitness bokss", kas ir vidējas intensitātes grupu nodarbības sievietēm un vīriešiem no 16 gadu vecuma ar vai bez iepriekšējas boksa treniņu pieredzes.

Nodarbības sāksies 26. jūlijā, "Rimi Olimpiskajā centrā". Vienas nodarbības ilgums ir 45 minūtes.

Aktuālais nodarbību grafiks atrodams šeit un šeit. Iepriekšējs pieraksts ir obligāts, zvanot Klientu apkalpošanas centram pa tālruni 67387710. Vienā nodarbībā var piedalīties ne vairāk kā 15 personas.

Fitness bokss ir vidējas intensitātes sabalansētas slodzes nodarbība, kurā iekļauta iesildīšanās, tehnikas apguve, dažādu uzdevumu veikšana un atsildīšanās. Nodarbībās tiek stiprinātas visas galvenās muskuļu grupas, un regulāri treniņi var palīdzēt uzlabot sirds un asinsvadu sistēmas, izturību, lokanību, vielmaiņu, veicināt svara samazināšanos.

Nodarbības, ko vadīs sertificēti boksa un kikboksa treneri, tiek īstenotas sadarbībā ar profesionālu boksa klubu "LNK Boxing". Kopējais apmeklējums ir 90 minūtes, ieeja ģērbtuvēs sākas 15 minūtes pirms nodarbības sākuma. Lai piedalītos, nepieciešams sporta apģērbs, apavi un ūdens pudele, ko nepieciešamības gadījumā Klientu apkalpošanas centrā var uzpildīt atkārtoti. Specializēts boksa inventārs nav nepieciešams.

Ieeja "Rimi Olimpiskajā centrā": pa galveno ieeju no Vesetas ielas, autostāvvieta pieejama par maksu. Ar autostāvvietas (arī abonementu) cenām var iepazīties te vai Klientu apkalpošanas centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!