::recepte::
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.
Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.
Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.
Iemaisa olu masā miltus un kefīru.
Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.
Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.
Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.
Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.
Iemaisa olu masā miltus un kefīru.
Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.
Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!