Par mazu? Par īsu? Par līku? Dzimumlocekļa izskatu mūsdienās var mainīt, saka dakteris Ģīlis tiem vīriešiem, kuri kompleksos iedzīti tik ļoti, ka izvairās no pirtīm, no sievietēm, no intīmiem kontaktiem. Dažreiz runa būs par tauku noņemšanu no pavēderes, bet, izrādās, mūsdienu plastiskā ķirurģija var arī pagarināt un paresnināt dzimumlocekli – to raidījumā "Par TO pašu" atklāj plastikas ķirurgs Jānis Ģīlis. Viss raidījums noskatāms "Delfi" satura abonentiem šeit.

"Jā, nu tas vienmēr ir bijis sāpīgs jautājums vīriešiem. Daudzi pārdzīvo un izvairās no kontaktiem. Viņiem liekas, ka dzimumloceklis ir par mazu vai par tievu, par līku vai par nepareizu," raidījumā saka dakteris Ģīlis. "Par TO pašu" jaunākajā epizodē pieskaramies intīmam tematam – dzimumorgānu plastiskā ķirurģija.

Mūsdienās, kad medicīnas iespējas paver iepriekš vēl neredzētus apvāršņus, dāmas un kungi vēlas būt skaisti it visur. Ne tikai sejā, bet arī intīmajā zonā. Raidījumā ķirurgs Kaspars Feldmanis stāsta, ka šobrīd īpaši pieprasītas ir operācijas kaunuma lūpām – dāmas vēloties tās "pufīgākas".

Savukārt jautājumos, kas skar vīriešu pašapziņu, palīdzēt steidz Jānis Ģīlis. Izrādās, mūsdienās locekli var gan paresnināt, gan pagarināt. Bet dažkārt pie vainas būs vienkārši tauki pavēderē, kas vīrišķajam lepnumam šķietami liek izskatīties mazam. Kā skaidro ķirurgs, Latvijas vīrieši ar dzimumlocekļa garumu neizskatoties nemaz tik slikti pasaules kartē (jaunākie dati - šajā rakstā), un arī anatomiski viss esot kārtībā, bet... Kompleksi vīriešiem paliek.

Visa epizode "Ekstremālas ķermeņa pārvērtības – cik tālu?" noskatāma "Delfi" satura abonentiem. Raidījumā piedalās tetovētāja Olga, pīrsingu meistars Ralfs, plastikas ķirurgi Jānis Ģīlis un Kaspars Feldmanis, kā arī krāšņā interneta modele Viktorija Vailda, kura lepojas ar 8. izmēra krūtīm un gatavojas vēl dažām operācijām.

Epizodi klausies arī podkāsta formātā "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!