Foto: Instagram.com/kitty.spencer/
Pēdējā laikā arvien biežāk tabloīdos izskan Velsas princese Diānas brāļa Čārlza meitas lēdijas Kitijas Eleonoras Spenseres (attēlā) vārds. Viņa kļuvusi par vienu no apspriestākajām britu sabiedrības dāmām, un 25 gadus vecās daiļavas popularitāte uzņem apgriezienus.

Kā vēsta britu tabloīdi, ilgus gadus vecāki jauno dāmu slēpa no mediju uzmanības, un pirmo reizi sabiedrībā viņa izgāja tikai 2007. gadā, kad kopā ar saviem brālēniem, prinčiem Hariju un Viljamu, apmeklēja princesei Diānai veltītu piemiņas pasākumu.

Tiesa, arī vēlāk viņa nebija bieža viešņa britu aristokrātu rīkotajos pasākumos, taču pēdējos gados daiļava sasparojusies. Viņa ar apskaužamu regularitāti parādās visos šikākajos burziņos, un lēdija jau kļuvusi par pilntiesīgu sabiedrības dāmu.

Jau vēstīts, ka Kitija šogad kā īpašā viešņa viesojās zirgu sacīkstēs Melburnā. Viņa uz hipodromu tika nogādāta ar privāto helikopteri, un modes kritiķi ļoti atzinīgi novērtēja ne tikai lēdijas vizuālo tēlu, bet arī stila izjūtu, un pat salīdzināja viņu ar pašu princesi Diānu.

Kā vēsta britu mediji, Kitija sevī iemieso visas sabiedrības dāmas labākās īpašības - viņa ir ieguvusi izcilu izglītību, pārzina vairākas valodas, ir apveltīta ar labu gaumi un, turklāt, no vaiga ir ļoti glīta.

Kā jau daudzi mūsdienu jaunieši, arī Kitija dzīvojas sociālajos tīklos. Daiļavai vietnē Instagram izveidots foto blogs, un tam jau ir vairāk nekā 22 tūkstoši sekotāju. Jaunā lēdija vērienīgi atspoguļo savas ikdienas gaitas, tajā skaitā arī ceļošanu, burziņu apmeklēšanu un došanos smalkās vakariņās.

Kitija ne tikai sniedz ieskatu savas spožās dzīves aizkulisēs, bet nereti iepriecina atbalstītājus arī ar visnotaļ pikantiem kadriem, un britu medijos daiļava jau pasludināta par "nerātno princeses Diānas krustmeitu". Lēdijas blogu iespējams apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!