Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un "ceļa bedru deputānts" – tā vietnē "TikTok" sevi sauc Patrīcija Kaliņina jeb Intriša (Intrisha). Kolorītajai dāmai ir daudz sekotāju – viņas amizantos video ikdienā vēro teju 60 000 cilvēku, lielu daļu priecē jaunietes latviešu valodas prasme, kas acīmredzami nav viņas dzimtā valoda. Tagad Intriša sevi nopietni pieteikusi arī pašmāju šovbiznesā, proti, klajā laists jau trešais viņas albums ar nosaukumu "Čika Club".

Intrišas jaunajā albumā atrodamas septiņas kompozīcijas. Viņasprāt, veiksmīgākā dziesma būs "Čika", taču jauniete liek lielas cerības arī uz skaņdarbu "Tusa".

Patrīcija analizē, ka viņas iepriekšējie divi albumi nebija veiksmīgi, jo ieturēti repa stilistikā, savukārt jaunais albums pievēršas klubu mūzikas žanram. Līdz šim lielāko slavu soctīklos izpelnījusies Intrišas kopā ar māsu iedziedātais "Par piķi jā".

Tiesa, populārā tiktokere sociālajos tīklos saņēmusi ne pārāk labas atsauksmes par savu dziedātprasmi – pēc albuma "Rep Vibe" iznākšanas ļaudis viņai rakstījuši, ka meitenei neesot balss un vispār viņa vienkārši nemākot dziedāt. Intriša šos pārmetumus ņēmusi vērā, tāpēc pie jaunā albuma sastrādājusies ar vokālajiem pedagogiem.

"Varu teikt, ka man izdevies par 50% atgriezt atpakaļ tādu balsi, kāda man bija laikā, kad dziedāju korī," portālam "Delfi" saka jaunā māksliniece.

Intrišas jaunais albums no 22. maija pieejams straumēšanas platformās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!