Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

No ārzemēm Rīgā iebraukusi samērā pazīstamā influencere, uzņēmēja, barbadosiešu izcelsmes bagātnieka sieva Simona Kubasova-Prakaša. Degvielas uzpildes stacijā "Neste" viņai gadījās nesaprašanās ar kādu citu autovadītāju, un notikušo Kubasova pārraidīja "Instagram" vietnē, svešo šoferi saucot par "Latvijas lielāko bezkauņu". Soctīklos gan iesmej nevis par situāciju, kas mēdz satracināt daudzus, bet gan par frāzēm, ko Kubasova lietoja, lai izceltu savu stāvokli.

Esmu sieviete, man ir bērns, pie mums, Amerikā, dara citādāk – ar šādiem tekstiem nelielajā saķeršanās brīdī benzīntanktā Rīgā sevi pieteikusi izskatīgā sieviete.

Konflikta būtība: Kubasova ar savu auto piestāja pie degvielas uzpildes pistoles, bet tad saprata, ka tvertne atrodas mašīnas otrā pusē. Viņa veica manevrus, lai apgrieztos, bet pa to laiku pie sūkņa piestāja cits DUS klients. Šādi pārpratumi gadās nereti un bieži vien tracina autovadītājus, taču Kubasova izcēlusies ar argumentiem, kurus lietoja saziņā ar "nelieti".

Influencere izkāpa no auto un sāka filmēt, viņasprāt, Latvijas lielāko bezkauņu. Šis video kļuvis par diskusiju objektu pašmāju sociālajos tīklos. Kubasova argumentēja, ka viņai bāka ir "nepareizā vietā", kas "Amerikā ir citā pusē", bet vīrietis "nagļakā" piebraucis un ieņēmis viņas vietu.

Kubasova kā argumentu izmantoja arī faktu, ka viņas mašīnā ir bērns un viņa pati ir sieviete. "Vai uz sievietēm noteikumi neattiecas?" vaicāja svešinieks. Arī viņa mašīnā atradās sieviete un bērns, Kubasova savā "Instagram" tiešraidē pūlējās filmēt arī šos cilvēkus.

Mikroblogošanas vietnē "X" cilvēki izprot problēmas būtību, taču atzīmē neadekvāto Kubasovas aroganci. Lūk, daži komentāri:


Jāpiebilst, ka Krasta ielas "Nestē" var iebraukt no abām pusēm, tāpēc svešinieks varēja arī nezināt, vai slavenā influencere tikko pa vienu galu nav iebraukusi iekšā.

Pašmāju vidē Simona Kubasova zināma kā māsa citai influencerei Diānai Kubasovai. Abas kopā izveidojušas skaistumkopšanas produktu uzņēmumu. Simonai Kubasovai "Instagram" platformā seko vairāk nekā 26 000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!