Foto: Publicitātes foto

Ilggadējā TV azartspēles "Superbingo" vadītāja Ligita Mieze tagad kādu laiku ekrānos vairs nebūs redzama – viņa 30. martā novadījusi pēdējo pārraidi un devusies pirmdzemdību atvaļinājumā, raksta žurnāls "Kas Jauns". Mieze gaida otro bērnu.

Jau 12 gadus azartiskākā tautas daļa Ligitu Miezi varēja vērot "Superbingo" spēlē sestdienu rītos, taču šis nebija viņas vienīgais darbs, proti, Mieze strādā arī komunikācijas aģentūrā "Deep White" un Radio SWH. No TV skatītājiem viņa atvadījās savlaicīgi, bet pamatdarbā aģentūrā strādāšot līdz aprīļa beigām. Maijā Mieze dodas bērniņa gaidīšanas atvaļinājumā.

Kā žurnālam atklāj pati Mieze, gaidībās ar pirmo bērnu viņa turpinājusi vadīt TV spēli, uz īsu mirkli pazudusi un atgriezās ekrānos, kad meitai Emīlijai bija tikai trīs vai četri mēneši. Arī pēc otrā bērna dzemdībām Ligita apņēmusies ātri atgriezties pie TV skatītājiem.

""Superbingo" man ir kā otra ģimene, nekad to neesmu uzskatījusi par darbu, man tas tiešām vienmēr bijis kā hobijs. Tā kā raidījumu filmējām sestdienās, es pat tagad nesaprotu, ko darīšu, ja man būs divas brīvdienas," saka Mieze. Brīvas nedēļas nogales viņai neesot bijušas jau gadu gadiem.

Miezes meita Emīlija šogad uzsāks skolas gaitas un ļoti gaida pasaulē ierodamies brālīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!