Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Latvijas Nacionālā teātra aktierim un reperim Igoram Šelegovskim tagad ir tik gari mati, ka viņš tos veido mazā copītē. Tomēr savulaik viņam tie ir bijuši īsi, labākā drauga griezti un ar īpašu nosaukumu un filozofiju.

Nesenā "Delfi" intervijā "Padomju džinsu" aktieris uz sarunu ieradās mazā copīte kārtotā frizūrā. Uz jautājumu, vai kādreiz viņam ir bijuši tik gari mati, aktieris teic – jā, vidusskolā.

"Tā bija vienīgā reize, tad nogriezu. Bet tagad atgriežos, man pašam ļoti patīk. Es pie friziera neesmu bijis pēdējos, šķiet, piecus gadus." Viņš atklāj kādu amizantu paradumu, ko piekopa, kad mati bija salīdzinoši īsi. "Kad man bija īsi mati, tos man grieza labākais draugs."

Viņi izdomāja griezumu, ko paši nodēvēja par "wrong cut". "Vienkārši sēžu pie spoguļa un skatos, kur man ir par daudz matu, tad ņemu un griežu. Kaut kur sanāca īsāki, kaut kur garāki, bet man pašam likās ļoti labi. Daži šausminājās, bet citiem likās ļoti oriģināli," teic aktieris.

Pilna intervija lasāma šeit. Sarunā viņš dalās par piedzīvoto, filmējoties daudzsēriju filmā "Padomju džinsi", iemīlēšanos, repu un dzeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!