Foto: Unsplash/Mildlyinfuriating/Reddit

Kāds ceļotājs dalījies ar visai skumju veģetārās maltītes fotogrāfiju, ko viņš saņēmis 12 stundu lidojuma laikā. Tā bija baltmaize ar divām gurķa un divām tomāta šķēlēm. Tas arī viss!

Nedēļas nogalē no 23. līdz 24. martam fotoattēls, kurā redzama baltmaizes šķēle, kurā nav nekas cits kā divas tomātu šķēles un divi gurķa gabali, savāca vairāk nekā 30 000 "patīk" un 3500 komentārus foruma tipa sociālo mediju platformā "Reddit".

"Pat gurķis izskatās nelaimīgs..."

"12 stundu lidojums, un šī bija mana vegānā sviestmaize," lietotājs rakstīja "Reddit" portālā, nenosaucot aviokompānijas nosaukumu. Viņš saglabāja visai īso aprakstu un ļāva skopa izskata sviestmaizes attēlam runāt pašam par sevi. Tā rezultātā komentētāji ātri vien aizpildīja vietu ar jociņiem un spekulācijām.

"Pat gurķis izskatās nelaimīgs," rakstīja kāds komentētājs par rupji sagrieztajiem gurķa gabaliem, bet cits piebilda, ka sviestmaize nesaņemtu tik lielu naidu, ja kāds būtu iedomājies tai pievienot tikai nedaudz humusa.

"Japan Airlines (JPNRF) vegānu ēdienkartē ir tikai banāns, tāpēc varēja būt arī sliktāk," rakstīja cits komentētājs, atsaucoties uz 2023. gada februāra incidentu, kad aviokompānija tika nosodīta par to, ka lidojuma laikā no Džakartas uz Tokiju biznesa klases pasažierim, kurš bija pasūtījis vegāno maltīti, brokastīs tika pasniegts tikai viens banāns.

On a 12 hour flight and this was my gf’s veggie sandwich around 8hrs in.
byu/pestopopcorn inmildlyinfuriating

"Labi, ka bija līdzi paņemts sudoku," teikts vispopulārākajā komentārā, atsaucoties uz to, ka sviestmaize atrodas blakus sudoku (populāra loģiskās domāšanas spēle) grāmatiņai. Komentētāja doma ir tāda – maltītes apēšana pavisam noteikti neaizņems daudz laika, tāpēc pavisam drīz varēsi pievērsties sudoku mīklai!

Lai gan internetā periodiski izplatās fotogrāfijas ar nepilnīgām veģetārajām maltītēm, avio nozare ir spērusi ievērojamus soļus, lai pielāgotos pieaugošajam pasažieru skaitam, kuri vai nu neēd gaļu, vai vienkārši dod priekšroku maltītei bez gaļas.

"VegNews" reitingā Dubaijā bāzētā "Emirates Airlines" ir nodēvēta par aviokompāniju ar labāko veģetāro un vegānisko ēdienu, jo tiek izmantotas labākās sastāvdaļas un tiek izcelta katra galamērķa virtuve pat ar šiem "ne–gaļas" ierobežojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!