Foto: Privātais arhīvs
Influenceres Katrīnes Vasiļevskas un hokejista Kaspara Saulieša laulībā piedzima divas meitas – šobrīd 10 un 14 gadus vecas. Pēc šķiršanās Katrīne iemīlējās un apprecējās otrreiz, savukārt sportista dzīvē jaušamas problēmas. Bijušo lauleņu konflikts eskalējies tiktāl, ka Vasiļevska publiski vēsta par Saulieša nevēlēšanos maksāt uzturlīdzekļus bērniem un draudiem no viņa puses. Līdz šim viņa meitas uzturējusi pati, bet nu gatava sniegt prasību par uzturlīdzekļu piedziņu. Kaspars Saulietis sarunā ar "Delfi" nenoliedz, ka viņam ir bijušas finansiālas problēmas, taču nepiekrīt, ka būtu bijušajai sievai draudējis. Arī pārmetumi, ka viņam esot vienalga par meitām, tēvaprāt, ir meli.

"Ja naudas pietiek tusiņiem, alkoholam un vēl visādām vielām, tad gan jau pietiek arī minimālajiem alimentiem, ko samaksāt. Ir jāiet un jācīnās," saka meitu māmiņa. 

Par parādiem hokejists saka: "Es atzīstu to, ka šis ir bijis grūts laiks finansiāli, bet pamazām esmu nostājies uz kājām. Bet raustīt mani, kad viss jau pamazām tiek sakārtots... Uz doto brīdi viss jau ir pamainījies. Tādi dzīves posmi kādam aizņem vienu gadu, citam četrus gadus. Esmu uz pareizā ceļa," argumentē viņš.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!