Foto: LETA
Latvijas Dabas muzejā septembrī notiek viena izstāde pēc otras, un jau nākamajā nedēļā – 16. septembrī – atklās neparasto dārzeņu un ārstniecības augu izstādi. Tajā varēs ne tikai aplūkot dārzeņu daudzveidību, jaunākās šķirnes, dažādus netradicionālus un arī tautā iecienītus garšaugus, bet arī saņemt pieredzes bagātu audzētāju padomus.

Izstādi Latvijas Dabas muzejā varēs aplūkot no 16. līdz 20. septembrim. Tā tapusi sadarbībā ar Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu klubu "Tomāts".

Kā jau katru gadu, arī šogad audzētāji būs sarūpējuši plašu ārstniecības augu klāstu – sākot ar Latvijā tradicionāli audzētiem ārstniecības augiem, līdz pat retāk sastopamiem augiem. Tāpat būs aplūkojamas gan Latvijā tradicionāli audzētas, gan retāk sastopamas un jaunas, nesen iepazītas dārzeņu šķirnes. Izstādē varēs apskatīt arī Latvijas garšaugu ekspozīciju, kas izaudzēta pašmāju kolekcionāru dārzos.

  • Cik gan neparasta un krāšņa izstāde bija pērn, lūko šeit.

Dabas muzeja pārstāvji aicina apmeklētājus ievērot valstī spēkā esošos noteikumus par pulcēšanos un publiskajiem pasākumiem, kā arī informē, ka izstādē vienlaicīgi drīkstēs atrasties 30 cilvēki.

Izstādes darba laiks: katru dienu no pulksten 10 līdz pulksten 17.

Informāciju par biļešu cenām var aplūkot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!