Foto: Publicitātes foto
Ik gadu starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā oktobrī pulcējas dizaina cienītāji, un arī šis gads nav izņēmums – no 23. līdz 25. oktobrim būs skatāma izstāde "Furniture & Design Isle 2020", kurā varēs aplūkot ne tikai jaunākās mēbeļu kolekcijas, lampas un stilīgākos dizaina priekšmetus, bet arī saņemt zinošu profesionāļu konsultācijas.

Kā "Tava Māja" norāda pasākuma rīkotāji, "Furniture & Design Isle 2020" dalībnieki piedāvās dažādus risinājumus un individuāli strādās ar apmeklētājiem, lai katrs atrastu vajadzīgo un varētu veiksmīgi iekārtot savu virtuvi, guļamistabu, viesistabu, bērnistabu, vannasistabu, biroju vai arī terasi. Mēbeļu ražotāju piedāvājumā būs gultas, matrači, dīvāni, galdi, krēsli, iebūvējamie skapji, lampas un citi gaismekļi, aizkari, paklāji, mēbeļu audumi un vēl. Izstādē varēs ne tikai iegādāties jau gatavu produkciju, bet arī veikt individuālus pasūtījumus. Tāpat vairāki pieredzes bagāti, Latvijas dizaineru savienības (LDS) sertificēti interjera dizaineri.

Izstāde norisināsies divās hallēs – "Design Isle" un "Baltic Furniture". Hallē "Design Isle" varēs aplūkot LDS prezentāciju par jaunākajām aktualitātēm, savukārt jaunie uzņēmēji "Magnetic Latvia" biznesa inkubatoru stendā būs sarūpējuši dažādus oriģinālus dizaina priekšmetus. Tāpat šajā hallē būs aplūkojami ne tikai vietējo uzņēmumu piedāvājums, bet arī ārvalstu uzņēmumu jaunumi, piemēram, modernas interjera kolekcijas – dekori, gaismas ķermeņi un ne tikai. Šajā hallē varēs aplūkot arī labākos profesionāļu, skolu un augstskolu konkursa darbus.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt hallē "Baltic Furniture" vienkopus pulcēsies vadošie mēbeļu ražotāji no Eiropas, kur varēs aplūkot ne tikai gultas, bet arī virtuves iekārtas un daudz ko citu.

Izstādes laikā arī notiks Baltijas dizaina gadatirgus, kur varēs iegādāties dažādas dizaina pērles ne tikai sava koptēla papildināšanai, bet arī mājoklim. Tās būs sarūpējuši ne tikai labi zināmie dizaineri, bet arī jaunie mākslinieki. Izstādē norisināsies dizaina konference par inovācijām dizainā un eksporta potenciālu.

Izstādes darba laiks:

  • 23. un 24. oktobrī no pulksten 10 līdz pulksten 18;
  • 25. oktobrī no pulksten 10 līdz pulksten 17.

Vairāk par izstādi un biļešu cenām vari lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!