Sastopot Kārli Dišleru Rīgas ielās, diezin vai kādam ienāks prātā, ka šis jaunais vīrietis ir florists, pieder dzimtai, kas jau trešajā paaudzē nodarbojas ar ziedu audzēšanu, bet tagad ar māti saimnieko ziedu salonā "Brīnumziediņš".

26 gadus vecais puisis, kuram ir tuva rokmūzika un bijusi arī sava grupa, nebaidās eksperimentēt - piemēram, piedāvāt Adventes vainagus ar melnām svecēm un eglīšu bumbām, žurnāls "Praktiskais Latvietis" raksta šīs nedēļas numurā.

Runājot ar ziedu modi, jaunais florists atzīst, ka konservatīvie pircēji joprojām izvēlas rozes, savukārt tie, kas atvērtāki jaunumiem, labprāt pērk arī mazpazīstamas un eksotiskas puķes, piemēram, Āzijas gundegas. Niecīgs pieprasījums ir pēc neļķēm, kas iziet no modes.

Žurnāla jaunākajā numurā ne tikai uzzināsi vairāk par talantīgo "puķu bērnu", bet arī iepazīsi Zentenes eksotisko putnu dārza iemītniekus - fazānus, porcelāna vistas, mandarīnpīles un citus.

Dārzkopji priecāsies par saldajiem ķiršiem, sārmenēm un hiacintēm veltītiem materiāliem, bet čūsku apsēstu dārzu īpašniekiem noderēs padoms, kā turēt rāpuļus pieklājīgā attālumā.

Rokdarbniecēm labo padomu žurnāls piedāvā idejas izšuvumiem klājdūrienā un oriģinālas Mātes dienas dāvanu kārbiņas izgatavošanas shēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!