Foto: DELFI
Pārdomāts līdz pēdējam sīkumam – tā noteikti var teikt par Andra un Ingunas Smilšarāju skaisto un harmonisko dārzu Mārupes novadā, kas pārvērsts augu paradīzē un īstā miera ostā. Paši saimnieki gan atzīst, ka viņu dārzu par pabeigtu uzskatīt nevar, jo tas visu laiku mainās līdzi laikam. "Man vispār dārzs vēl ir tapšanas stadijā, tas vēl jauns, nav saaudzis. Vēl nav tā šarma ar lielajiem kokiem," atzīst Inguna.

Inguna pēc profesijas ir zobārste, bet viņas vīrs rosās biznesa jomā, kā arī ir fotogrāfs hobija līmenī, kurš abu loloto dārzu iemūžina skaistās fotogrāfijās. Ingunai un Andrim ir arī trīs atvases – Ralfs un Rolands, kuri jau devušies savā dzīves ceļā ārpus ģimenes ligzdiņas, kā arī 10 gadus vecā meita Ellena, kura šogad arī palīdzējusi mammai dārza darbos, iestādot pupas, kuras gan pašlaik vēl nav izaugušas, bet Inguna neatmet cerību, ka varbūt līdz rudenim pupas saņemsies.

Dārzam sociālajos tīklos izveidota arī sava lapa "Ingunas dārzs", kurā var novērtēt viņas dārzu ne tikai no dažādiem skatpunktiem, tostarp arī putna lidojuma, bet arī redzēt, kā dārzs laika gaitā piedzīvo pārvērtības un izdaiļojas katrā gadalaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!