Foto: Shutterstock
Logs teju pa visu sienu vai līdz pat grīdai ir tas, pēc kā vairums kāro savā mājoklī, un daudzi šo vēlmi arī veiksmīgi īstenojuši. Lielāks vai mazāks, pa visu sienu vai daļēji, katrā ziņā, logs var būt kā aksesuārs, kā gaismas avots un mākslas darbs, ja aiz tā veras skaista ainava.

Ierasts redzēt logus ar palodzēm un vairākām rūtīm, taču ļoti labi izskatās arī mazākos posmos nesadalīts logs, kas izskatās kā stikla siena.

Bluff House Living

Šis ir pasakains mājas stūrītis – no visām pusēm ieskautie logi ļauj telpā ieplūst maksimāli daudz gaismai.

Marsh Residence

Doma par lielu logu arī guļamistabā nav peļama doma. It īpaši tad, ja no tiem paveras skaists skats, piemēram, meža ainava, rīta cēlieni pie atklāta loga būs divtik skaisti un uzmundrinoši.

Fish Creek Compound Guest House

Ierasts lielos logus likt atpūtas telpās, taču vērts padomāt arī par darba telpas vai kabineta papildināšanu ar lielu logu. Tas ļaus ieplūst vairāk gaismai, palīdzēs rosīties domām un radīs radošu noskaņu darba vidē.

New Home - Brighton

Atpūtas telpas, viesistabas ir īstās vietas, kur ieplānot lielos logus projektā. Vai tā būtu vasara vai ziema, ainava aiz logiem pavērsies pasakaina, un tādēļ vien ir vērts izvēlēties lielos logus.

Master Bedroom

Nevar noliegt, ka virtuvē lielie logi izskatās pasakaini skaisti! Šādā interjerā jebkurš būtu iedvesmots gatavot un gatavot, lai tikai pēc iespējas ilgāk izbaudītu burvīgo noskaņu, ko rada logi vien.

Silver Bow Residence

Varētu domāt, ka liels logs vannasistabā nav tā pareizākā izvēle, tomēr atsevišķos gadījumos šāds papildinājums visai labi derēs arī šai telpai. Ir speciālas plēves, ko ielīmēt logos, lai no ārpuses nekas nebūtu redzams telpā, savukārt no iekšpuses viss būs caurredzams.

Sunningdale, Berkshire

Ļoti gaumīgi izmantota lielo logu priekšrocība šajā interjerā – līdzās logam izveidots dīvāniņš, kur atpūsties, lasīt vai pat pagulēt diendusu, vērojot dabas daili.

Martin House

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!