Ja kritiski palūkosi šī brīža aktualitātes interjerā, noteikti pamanīsi, ka rozā krāsas dīvāni šobrīd tiek celti godā. Maigā pasteļkrāsā, spilgtā neona rozā vai tonī, kas ir kaut kur pa vidu tiem, visos variantos dīvāns izskatās labi, ja vien tam ir piemērots fons. Ja doma par rozā krāsās dīvānu ir iepatikusies, bet negribētos panākt, ka interjers izskatās kā bārbiju mājā, iedvesmojies no šiem piemēriem.

Neuzkrītoši gaišas sienas, pasteļkrāsas rozā dīvāns un spilgti aksesuāri – ar šādu salikumu nav iespējams kļūdīties. Rozā dīvāns un gaišās sienas veido harmonisku salikumu, uz kura fona labi izcelsies jebkurš piesātinātais tonis – tas var būt sūnu zaļš spilvens, grafīta pelēks paklājs vai kazeņu toņa pleds.

Taču pretēji iepriekš minētajam, jāsaka, ka arī spilgtu toņu kompānijā rozā dīvāns nezaudē savu pievilcību, un kas interesanti, pat sarkanas krāsas spilveni iederās. Lai dīvāns nebūtu tikai skaists, bet arī ērts, viegli kopjams un kvalitatīvs, palūko padomus šeit, kas būtu jāņem vērā pirms tā iegādes.

Ja ievērosi maigo toņu paleti, noskaņa allaž būs mājīga un neuzbāzīga – iespējams, tieši tas, kas vajadzīgs viesistabai!

Rozā krāsas dīvāns ir arī kombinējams ar citu toņu mīkstajām mēbelēm, piemēram, piesātināti violetu mīksto krēslu, kas kopskatā rada vēl sulīgāku vidi.

Skandināvu stilā maigais pasteļtonis ir paša slavas zenītā. Salikumā ar ģeometriskām formām, metāliskiem elementiem, mīkstām un pūkainām tekstūrām, veidojas ļoti mājīga noskaņa.

A post shared by Honey Aubrey (@honeyaubrey) on Oct 15, 2017 at 10:09pm PDT

Pat raibs persiešu paklājs ļoti labi iederas līdzās mīkstam, zemeņu debesmannas krāsas dīvānam.

A post shared by Stray East (@stray_east) on Oct 14, 2017 at 5:42am PDT

Iepatikusies ideja par rozā dīvānu, bet jaunu iegādāties it kā nebija plānots? Iegādājies pārvalku un lieta darīta! Šeit maigi rozā veido burvīgu salikumu ar melnbaltajiem aksesuāriem – arī ideja, ko nošpikot!

Interjera dizaineri lēš, ka vecrozā tonis vēl ilgi nezaudēs aktualitāti, tāpēc šādā tonī var izvēlēties arī mīkstos krēslus, kādu klubkrēslu vai citu mīksto mēbeli.

A post shared by PinkyChair (@pinkychair) on Oct 5, 2017 at 6:47am PDT

Ekstravagantāku interjeru cienītāji var droši izvēlēties spilgtos toņus. Arī tik pamanāms rozā dīvāns ir modes aktualitāte.

A post shared by OurSofaHouse (@oursofahouse) on Sep 25, 2017 at 8:10am PDT

Lai rozā nebūtu par daudz un viesistaba neizskatītos bārbiju cienīga, izvēlies rūpīgi aksesuārus, un noteikti ne rozā krāsā. Pelēku toņu spilveni ļoti veiksmīgi remdēs meitenīgo toni.

A post shared by larkandco_uk (@larkandco_uk) on Sep 22, 2017 at 8:27am PDT

Arī zaļā krāsa, turklāt ne vien aksesuāros, bet arī ar telpaugu klātbūtni, pašķaidīs meitenīgumu, un viesistabā labprāt uzturēsies arī vīriešu kārtas pārstāvji.

A post shared by LUUM | Nic Sims (@luum.com.au) on Sep 13, 2017 at 5:59pm PDT

Galu galā, vai drūmo un tumšo krāsu jau tā nav par daudz mūsu ikdienā? Piesātināsim dzīvi ar drosmīgākām krāsām! Un kāpēc lai tas nebūtu dīvāns, kura ērtību izmantojam ik dienu?

A post shared by @cekrekkece on Aug 5, 2017 at 4:45pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!