Foto: Shutterstock

Iebūvējamais skapis ar dažādiem uzglabāšanas risinājumiem sniedz iespēju glabāt lietas ērti, pārdomāti un, galvenais, atbilstoši tavām individuālajām vajadzībām, jo pielāgojams tieši tava apģērba, apavu, mantu un citu lietu daudzumam un izmēram. Izzinām, kādi ir pieejamie risinājumi mantu uzglabāšanai un kas jāņem vērā, plānojot iebūvējamo skapi savā mājoklī.

Iebūvējamam skapim ir pieejami dažādi uzglabāšanas risinājumi – no atsevišķi stāvošiem skapjiem līdz iebūvētām uzglabāšanas sistēmām ar durvīm, aizkariem vai pat sistēmām, kas iebūvētas atsevišķā nišā vai telpā, norāda "Ikea" interjera dizainere Rita Rimke. Būtībā jebkas, kas atbilst personīgajām vēlmēm, vajadzībām un mājas stilam.

Ietaupi vietu un pielāgo vajadzībām

Rimke un Ļubova Trifanova, SIA "Ripo" mēbeļu un interjera dizainere, norāda, ka, plānojot savu iebūvēto skapi, skaidri jādefinē, kādiem nolūkiem skapis paredzēts – tas būs ikdienas drēbju vai starpsezonas apģērbu un apavu glabāšanas skapis, bet varbūt skapis saimniecībai nepieciešamo lietu uzglabāšanai. Svarīgs aspekts, kas jāņem vērā, ir arī, kur tas atradīsies – guļamistabā, noliktavā, telpā hobijiem vai citur. No tā atkarīga skapja konstrukcija un aprīkojums. Rimke arī iesaka precīzi izmērīt un pārdomāt skapja platumu un augstumu, lai vieta tiktu izmantota pēc iespējas racionālāk.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!