Viesnīcu vannasistabās allaž varam redzēt kārtīgi saliktus dvieļus, bet – kāpēc gan šādu praksi nepielietot savā mājoklī? Glīti sakārtoti dvieļi telpai piešķirs kārtīgāku izskatu, turklāt tie var kalpot arī kā labs dizaina elements, jo ne vienmēr tos vajag paslēpt skapjos.

Iedvesmojoties no portāla "Houzz", aplūkojam dažādas radošas idejas dvieļu uzglabāšanai vannasistabā. Savukārt šajā "Tava Māja" rakstā varēsi atrast lieliskus padomus, kā mazgāt un glabāt dvieļus, lai tie nesasmaktu.

Skapjos, kur ir atvērtā tipa atvilktnes. Šis būs viens no risinājumiem, ja pie sienas kārti dvieļi neiet pie sirds. Tos vari locīt vai ritināt pēc sirds patikas. Šeit vari aplūkot video pamācību dvieļu locīšanā.


Tāpat vari paspēlēties ar krāsu salikumiem un izmēriem, piemēram, kārtot kaudzē vienas krāsas dvieļus vai arī atšķirīgu krāsu, kā arī virs lielāka dvieļa likt mazāku utt.


Dvieļus ievietot grozos vai kastēs. Ja nav vēlmes dvieļus perfekti locīt, tad vari izmantot kastes, kurās nevarēs redzēt ne visai perfekti salocītos dvieļus. Portāls "Houzz" mudina groziem pieskaņot arī citus aksesuārus telpā, piemēram, izvēlēties džutas paklāju un koka galdiņu.


Grozus vari novietot ne tikai skapītī zem izlietnes, bet arī blakus skapim vai pie vannas, lai tie allaž ir pie ķērienam. Tāpat grozos vari uzglabāt ne tikai dvieļus, bet arī tualetes papīru.


Uz pakaramā – īsta klasika. Kā uzsver "Houzz", pakaramā āķi ir funkcionāls un dekoratīvs sienas elements. Nevajadzētu pie sienas karināt mitrus dvieļus, jo tie var sabojāt sienu.


Dizaina elements dvieļu novietošanai. Šādi novietoti dvieļi būs allaž pa rokai. Turklāt tie nebūs salikti kaudzē, kā rezultātā tie vieglāk žūs.

Plauktos varam salikt visu noderīgo – kosmētiku, mazgāšanās līdzekļus un citas lietas, tajā skaitā arī dvieļus. Kā gaumīgi vannasistabā iekārtot plauktus, lūko šajā rakstā. "Houzz" eksperti mudina rūpīgi pārdomāt plauktu izvietojumu vannasistabā, lai nesanāk netīšām atsist galvu.


Speciāli iebūvētas nišas atrisinās jautājumu par to, kur telpā novietot dvieļus. Tajās varēsi likt ne tikai dvieļus, bet arī kādu dizaina elementu, piemēram, smaržu kociņus, kas telpu ieskaus patīkamā aromātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!