Foto: Publicitātes foto

No 27. jūlija ceļotājiem durvis vērs slavenās Ņujorkas sicīliešu mafijas ģimenes – Korleones – māja, augustā interesentiem būs iespēja pavadīt vasaras brīvdienas Vito Korleones ikoniskajā Steitenas salas savrupmājā, kas slavena kļuva pēc tam, kad tika parādīta 1972. gada Frensisa Forda Kopolas filmas "Krusttēvs" sākuma kāzu ainā, ziņo portāls "Uncrate".

Māja pieejama uz 30 dienu ilgu uzturēšanos, tajā ir piecas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Viesi var pavadīt laiku sālsūdens baseinā vai bārā un spēļu istabā. Rezidence atrodas klusā apkārtnē, un tajā nav atļauts uzturēties viesiem, kas nav reģistrēti rezervācijā, raksta "Uncrate".

Apmēram 580 kvadrātmetrus plašā māja atrodas Steitenas salā Ņujorkā un tā uzcelta 1930. gadā, raksta “Mental Floss”. Filmā “Krusttēvs” tika rādīta savrupmājas fasāde, bet īpašuma iekšpuse atjaunota un tajā vienlaikus var izmitināt līdz pieciem viesiem. Cena par vienu nakti šajā savrupmājā maksās 50 ASV dolāru, bet, tā kā rezervāciju var veikt vienu reizi uz visām 30 dienām, tas izmaksā 1500 ASV dolārus par šo periodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!