Foto: Vida Press

Aktrise un bērnu literatūras autore Džuliana Mūra nolēmusi laiskās brīvdienas un atelpu no darbiem baudīt kādā citā lauku īpašumā, iespējams, lielākā un greznākā, jo līdz šim piederošā brīvdienu māja Ņujorkā (Montauk) parādījusies pārdošanā par 3,5 miljoniem ASV dolāru.

Miermīlīgās noskaņas mājā, kas nevar lepoties ar milzu plašumu (aptuveni 90 kvadrātmetru), ietilpst trīs guļamistabas un tikai viena vannasistaba, kas patiesi ir retums slavenību mājokļos. Taču, tā kā šī ir brīvdienu māja, tad ar istabu skaitu pietiek brīvdienu baudīšanai, jo ir vieta gan pašiem, gan viesu izguldīšanai.

No ārpuses reti kurš varētu atšifrēt, ka mājoklī dzīvo slavena aktrise, jo mājas priekšpagalms nudien neraisa tādu domu. Iespējams, šāda pieeja veidota apzināti, taču otrpus mājai paveras skats uz āra baseinu, kas ierīkots līdz ar zemi, un tā galā atrodas omulīga atpūtas mājiņa ar terasi, kur paslēpties no tveicīgās saules un veldzēties ar kādu atspirdzinošu kokteili.

Ar bilžu starpniecību ielūkojoties mājokļa interjerā, var novērtēt baltās krāsas veiksmīgo izmantojumu, kas dominē sienu apdarēs, vietām pat grīdas segumā, bet virtuvē un vannasistabā – mēbeļu iekārtās. Kā jau brīvdienu mājai lauku nomalē pienākas, interjerā izmantoti dažādi dabas materiāli, sākot no ķieģeļiem un koka, beidzot ar pinumiem un kokvilnu. Pārdošanas sludinājumā vēstīts, ka brīvdienu mājoklis atrodas tuvu pilsētai un pludmalei, tāpēc arī par neatbilstošu apkārtni jaunais mājas īpašnieks nevarēs sūdzēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!