Foto: Vida Press

Vai spēj iztēloties, kā varētu izskatīties mājoklis, kura cena ir 17 miljoni ASV dolāri? Vai šādā mājoklī varētu kaut kas pietrūkt? Un pats galvenais – vai vēlētos kaut dienu izbaudīt dzīvi šādos apartamentos?

Mēs varam vien apjūsmot vai kritizēt iespaidīgo mājokli, jo to pirms mums jau noskatījis kino, televīzijas un teātra aktieris Benedikts Timotijs Kārltons Kamberbačs, vēsta ''Daily Mail''. Gandrīz 17 miljonus ASV dolāru (aptuveni 14,3 miljoni eiro) vērtais savrupnams atrodas Losandželosā, Hidden Hills apvidū, un tur savu ģimenes dzīvi, ļoti iespējams, baudīs aktieris ar sievu Sofiju, kas esot bērna gaidībās. Šķiet, ne apjūsmotajam pārim, ne arī gaidāmajam bērnam jaunajā miteklī vietas netrūks, jo iespaidīgajā namā ir septiņas guļamistabas, deviņas vannas istabas un virkne dzīvojamo telpu, kopā aizņemot vismaz 1300 kvadrātmetru lielu platību. Nevarētu teikt, ka mājas tuvākā apkārtne būtu šaura, jo tā pārsniedz 2,5 hektārus.

Par gaumi jau nestrīdas, tāpēc, aplūkojot, maigi sakot, grezno savrupnamu bildēs, varam vien apdomāties, vai spējam sevi iztēloties šādā mājoklī vai labprāt samierinātos ar ko pieticīgāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!