Foto: Vida Press
Ir tādas mājas, kas izskatās vien kā butaforijas no amerikāņu filmām un nemaz neliek domāt, ka tur tiešām kāds arī dzīvo. Šī māja Malibu apkaimē noteikti ir gana laba filmu uzņemšanai, jo tajā netrūkst nekā grezna mājokļa atspoguļošanai – ir gan vairākas guļamistabas, gan peldbaseins, neskaitāmas atpūtas zonas, tāpat tai ir visai pieklājīga vērtība – 18,7 miljoni ASV dolāru.

Greznais īpašums pieder ''X Factor'' skarbajam žūrijas loceklim Saimonam Kauelam. Tā kā vērtēšanai nonākusi viņa māja, varam kritisku aci palūkot, kā tad slavenībai tīk dzīvot. Un, kas interesanti, šī ir nevis viņa jaunā māja, bet īpašums, ko grasās pārdot, jo alkst pēc kā šikāka un dārgāka, ziņo ''The Sun.co.uk''.

Viena no lielākajām mājas priekšrocībām ir tās atrašanās vieta – tuvumā ir okeāns, redzami arī zaļie kalni, tāpēc arī mājai ir ļoti plašas terases. Jāatzīst, ka vairāku miljonu vērtajā mājā par platību arī nevar sūdzēties, jo zem jumta iekārtotas septiņas guļamistabas un astoņas vannasistabas. Taču mājās nevar tikai laiskoties, tāpēc arī izbūvēts tenisa korts, arī nopeldēties nav problēmu, jo tuvumā ir gan okeāns, gan turpat pie mājas gana plašs baseins. Novērtē arī baseinu ar augiem!

Foto: Vida Press

Interjers ar košumu nevarētu lielīties, jo visur izmantoti balti toņi – gan sienu krāsojumā, gan pat mēbelēs, taču kā nu kurā telpā šo baltumu mājīgāku padara koka grīdas, koka elementi mēbelēm vai kādi citi tumšāki elementi. Taču, tā kā interjers ir gaišs, arī rodas iespaids kā par ļoti elegantu mājokli. Pat vannasistaba šeit nav vienkārša. Papildu tam, ka vanna ir telpas vidū, sienu vietā ir lieli logi, kas paver iespēju baudīt skatu arī guļot vannā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!