Foto: Publicitātes foto

Pasaulē būvē ne tikai neparastas privātmājas, bet arī daudzdzīvokļu namus, un viena no tādām taps arī Maiami. Kā raksta portāls "Uncrate", augstceltne izskatās izskatās kā salikta no vairākiem klucīšiem.

Daudzdzīvokļu nams "The Waldorf Astoria Residences" atradīsies līča piekrastē. Tā būs 1,049 pēdas augsta (aptuveni 319,7 metri).

Kā vēsta informācija portālā "MiamicondoInvestments.com", iespaidīgo celtni plānots pabeigt 2024. gadā, bet jau no šī gada marta tajā var rezervēt dzīvokļus. Namam būs 98 stāvi, un, kā vēsta informācija mājaslapā "miamiresidence.com", šeit varēs iegādāties ne tikai dzīvokļus, bet arī daži stāvi tiks atvēlēti viesnīcas numuriņiem un izklaides iespējām.

Piemēram, 1. līdz 16. stāvs tiks atvēlēts piecu zvaigžņu viesnīcai, 17. stāvā būs zāles pasākumiem, 19. stāvā būs ne tikai bārs, bet arī konferenču telpas, 21. stāvā būs kafejnīca un arī peldbaseins, 23. un 24. stāvā būs spa un fitnesa centrs, 26. līdz 31. stāvs arī ir atvēlēts viesnīcai (tur būs numuriņi), 31. un 32. stāvs tiks atvēlēts dzīvokļu īpašniekiem – šeit būs peldbaseins, 40.– 95 stāvā atradīsies dzīvokļi, bet 96. stāvs un pārējie atvēlēti izsmalcinātiem penthausa apartamentiem.

Augstceltnē būs vienistabas, divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi, kas būs jau pilnībā iekārtoti, līdz ar to jaunajiem saimniekiem nevajadzēs domāt par interjera dizainu savā mājoklī.

Portāls "MiamicondoInvestments.com" vēsta, ka vienistabas dzīvokļu cena būs, sākot no 1 miljona ASV dolāru, divistabu – 1,8 miljoniem ASV dolāru, trīsistabu – 4,5 miljoniem ASV dolāru, bet četristabu – sākot no 5 miljoniem ASV dolāru.

Foto ieskats projekta vizualizācijās:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!