Foto: Vida Press

Godalgotais aktieris Džonijs Deps kārtējo reizi mēģina pārdot savu izsmalcināto lauku īpašumu Francijā, kurš jaunajam saimniekam izmaksātu 55 miljonus ASV dolāru (aptuveni 46 miljonus eiro), vēsta ārvalstu mediji.

Kā raksta portāls "Top ten realestate deals", greznā lauku villa pārdošanā nonākusi jau 2015. un 2016. gadā, tad tās cena svārstījusies no 27 miljoniem ASV dolāru līdz pat 63 miljoniem ASV dolāru, bet aktierim tā arī īpašumu neizdevās pārdot.

Aktieris iespaidīgo īpašumu iegādājās 2001. gadā, vēsta portāls "Top ten realestate deals". Tas atrodas vien 27 kilometrus no slavenību iecienītās Sentropēzas. Kā raksta portāls, īpašums bija necilā stāvoklī, bet aktieris ieguldījis vairākus miljonus, lai to atjaunotu.

Plašajā īpašumā ir galvenā ēka, seši viesu nami (izrādās, ka viens no tiem savulaik bija baznīca, bet tas tagad pārtapis par viesu māju), restorāns, mākslas studija, speciāls vagoniņš ar vannasistabu un virtuvi uz riteņiem. Īpašumā var uzņemt arī prāvu draugu pulku, jo tajā ir 15 guļamistabas un 14 vannasistabas. Portāls "Tava Māja" jau vēstīja, ka īpašumā ir iespējams baudīt lauku plašumus līdzās baseinam uz terases, var doties pastaigās uz netālajiem vīna laukiem vai aplūkot skaisto dārzu, kurā ir rožu dobes, perfekti apcirpti krūmi un glītas dobes, kuras aprūpē prasmīgie dārznieki. Īpašumā aug arī 300 gadus veci ozoli, olīvkoki, vīnkoki un citi augi, atzīmē "Top ten realestate deals".

Foto ieskats lauku īpašumā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!