Foto: Vida Press
Pandēmijas laikā daudzas slavenības īpaši aktivizēja savus nekustamo īpašumu radarus, cenšoties atrast kādu idillisku vietiņu, kur pavadīt šo citādo dzīves posmu. Lielai daļai īpaši sirdī iekrita Kalifornijā, okeāna krastā esošā Montesito, kur īpašumus iegādājušās tādas zvaigznes kā Ariana Grande, britu princis Harijs ar sievu Meganu, Elena Dedženeresa un citi sabiedrībā labi zināmi ļaudis, raksta "The Dirt". Te, lūk, vēl kāds nams, kura atslēgas nu pieder rokmūziķim Stjuartam Koplendam, vienam no "The Police" dibinātājiem.

Lai kļūtu par šī salīdzinoši pieticīgā bungalo saimnieku, mūziķim nācās šķirties no paprāvas summiņas jeb 4,75 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 4 miljoni eiro), vēsta "The Dirt".

Māja celta 1928. gadā. Kopējā ēkas platība ir aptuveni 220 kvadrātmetru, un tās iekšpusē iekārtotas trīs guļamistabas, 2,5 vannasistabas, virtuve, ēdamzāle, viesistaba, kā arī vairākas atpūtas/darbistabas. Īpašuma teritorijā ir arī zaļā zona ar vairākiem atpūtas stūrīšiem un baseins, kurā ļauties ūdens relaksācijas priekiem.

Lai gan uz citu šīs apkaimes villu fona Koplenda nams varētu šķist ļoti klasisks, vienkāršs un nebūt ne moderns, tajā ir arī savi plusi – mājvietā nav nekā lieka un uzbāzīga, kas dzīvošanu, iespējams, pat ļoti atvieglo.

Lūko un novērtē pats!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!