Foto: Publicitātes attēli
Ilgstoši un pārdomāti strādājot Latvijas tirgū, Firma SIA "FAN" saviem klientiem ir vienmēr centusies piedāvāt kvalitatīvāko siltumtehnikas aprīkojumu un labākos apkures risinājumus. Arī šajā rudenī esam atklājuši jaunus produktus, kas savas kvalitātes un tehnisko īpašību dēļ būtu cienīgi iegūt popularitāti pircēju vidū.

Pazīstamais VIADRUS U26 jaunā izpildījumā

Šajā gadā sadarbībā ar čehu rūpnīcu VIADRUS ir tapis unikāls centrālapkures katls - HERCULES U26FAN. VIADRUS sekciju katls ir ražots no augstvērtīga čuguna, kas katlam garantē ilgu kalpošanas laiku. Galvenā katla HERCULES U26FAN priekšrocība ir tajā, ka to vienlaicīgi var kurināt gan ar malku, gan ar granulām - nav nepieciešama nekāda pārbūve. Katla apakšējā daļa ir izveidota no karstumizturīga katlu tērauda, kurā ir iebūvēts deglis uz kuru granulas tiek padotas automātiski ar spirāļveida šneka palīdzību. Pilna automātika jūsu komfortam, katls automātiski pārslēdzas no malkas uz granulām un otrādi. Vien jāieliek malka.

Katlam ir automātiskā aizdedzināšana, viegla kontrole granulu padevei, katla vadība iespējama arī no istabas temperatūras.

Katla komplektā ietilpst 80 kg granulu tvertne. Granulu degļa novietojums var būt gan labajā, gan kreisajā katla pusē.

Vairāk par VIDRUS apkures katliem uzziniet šeit>>

Jaunumi no Serbijas

Šoruden piedāvājam divus jaunus  produktus - ar granulām  kurināmu kamīnu  COMMO un malkas  plīti ar pieslēgumu  centrālapkurei ALFA TERM.

Centrālapkures granulu kamīns COMMO ir ražots no 6mm augstvērtīga tērauda, aprīkots ar telpas un ūdens temperatūras devējiem. COMMO ir nodrošināts ar trīs drošības pakāpēm un aprīkots ar daudzpakāpju jaudas regulēšanu.

Mūsdienīga dizaina malkas plīts ALFA TERM ar pieslēgumu centrālapkurei ir aprīkota ar automātiku, kas regulē degšanas režīmu, un cepeškrāsni, kas apsildīta no visām četrām pusēm.

Vairāk par ALFA PLAM produkciju uzziniet šeit>>

Bezmaksas konsultācijas un piegāde

Septembris ir pēdējais brīdis, kad domāt par apkures ierīkošanu vai uzlabošanu. Tāpēc septembrī piedāvājam bezmaksas profesionālas konsultācijas, mūsu speciālisti izstrādās jums izdevīgāko apkures variantu. Tikai septembrī iegādātai precei speciālas atlaides un bezmaksas piegāde.

Piedāvājam visu nepieciešamo dažādu veidu apkures sistēmu aprīkošanai - apkures katlus, radiatorus, ūdenssildītājus, caurules, sūkņus, dūmvadus.

Ar  produktiem  varat  iepazīties   mūsu "Siltumtehnikas centrā"  Rīgā, Ventspils ielā 15 vai arī noskatīties video mājas lapā www.fan.lv. Atbildes uz interesējošajiem jautājumiem varat saņemt zvanot pa tālruni - 67615034.

Seko līdzi laikam un tehnoloģijām!

SIA „FAN" siltumtehnikas centrs
Rīgā, Ventspils ielā 15
Tālr. 67615034, Fakss 67615737
e-pasts: fan@fan.lv
www.fan.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!