Foto: Shutterstock
Kas vienam lieks, tas citam var noderēt! Biedrība "Free Riga" uzsākusi remonta un būvmateriālu maiņas punktu Rīgā, kurā var nodot visu, kas pašam kļuvis lieks.

"Vēlamies saprast, kas ir tās lietas, kuras visbiežāk paliek pāri pēc remonta un kuras varētu nodot šādā maiņas punktā," tā savā "Facebook" lapā raksta biedrība.

Kā vēsta biedrības pārstāvji, jau šobrīd var nodot lietojamus remontmateriālu atlikumus, piemēram, krāsas, lakas, špakteļus, tapetes, flīzes un citas lietas, kas neaizņem daudz vietas. Īpašajos nodošanas stendos var nodot sev nevajadzīgās lietas un var paņemt no citu atstātā kaut ko sev.

Kur nodot remontmateriālu atlikumus? Kādā no "Brīvbode" lokācijām:

  • Turgeņeva ielā 13. Darba laiks – ceturtdienās, piektdienās no pulksten 12 līdz pulksten 19. Telefona numurs: 29728281;
  • Meža ielā 4. Darba laiks – otrdienās, ceturtdienās no pulksten 15 līdz pulksten 19. Telefona numurs: 29728238;
  • Viskaļu ielā 36. Tur ir jaunā remontmateriālu maiņas telpa (lielākos apjomos un izmēros). Darba laiks – pirmdienās, otrdienās no pulksten 15 līdz pulksten 19.Telefona numurs: 29728287.

Biedrība aicina savā "Facebook" lapā zem šī ieraksta pievienot aprakstiņu un bildes ar nevajadzīgajām remontdarbu lietām. Tās var sūtīt arī e-pastā: zane@freeriga.lv. Kā skaidro biedrība, iesūtītie foto palīdzēs apzināt iespējamo sortimentu un plānot telpu pieejamību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!