Foto: LETA

Starta pistole jaunajai klubu basketbola sezonai pielādēta, ierocis pavērsts debesīs, un katrā valstī izšaus citā laikā. Pašu mājās klubi sāks čempionātu jau šajā nedēļas nogalē, bet viens no vietējā līgā augušajiem Latvijas labākajiem spēlētājiem Mareks Mejeris savas jaunās komandas Jeruzalemes "Hapoel" rindās Izraēlas čempionātu sāks nedēļu vēlāk. Sarunā ar MVP Mareks stāsta par to, kā nonāca latviešu basketbolistiem neierastajā Izraēlas līgā. Pirms tam bija iedzīvojies Permā, no kuras aizbraukt lika Krievijas sāktais karš. Latvijas izlases pamatvērtība, kas sapratīs, ja netiks laukumā tik daudz, cik vēlētos.

Tavā stāstā pirmās ārzemes parādījās agri – 20 gadu vecumā aizbrauci uz Spāniju. Ar šodienas acīm skatoties – vari teikt, ka tas toreiz bija pareizais lēmums?

Viss ir tā, kā ir. Kā būtu, ja būtu – to es nezinu. Mēģinu nedomāt tādās kategorijās, tam nav jēgas. Jā, toreiz varēju palikt Ventspilī vai VEF, bet Ventspilī mani baidīja punkts līgumā, ka jebkurā brīdī var sūtīt spēlēt uz otro komandu, bet VEF gadījumā toreiz man šķita nenopietns veids, kā mani uzrunāja. Šķiet, caur draugiem.lv...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!