Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pavisam nemanāmi punktu aktīvajai sportista karjerai pielicis Latvijas rekordists tāllēkšanā Elvijs Misāns, kurš pēdējos gados trīssoli uzlec tikai valsts čempionātā. Pieticīgie rezultāti un iespēju trūkums realizēt olimpisko sapni Tokijā viņu atstāja bez finansējuma, un tas pamudināja sākt jaunu dzīves ceļu. Šobrīd tas uzsākts Vācijā, kur Misāns rūpējas par optiskā interneta ievilkšanu, taču atzīst, ka pēc ģimenes pieauguma atstāt savējos Latvijā ir grūti.

"Protams, ka patīk – citādi jau nestrādātu, un tādēļ prom no mājām nebrauktu," par savu darbu Vācijā saka Misāns. "Katra diena un situācija ir atšķirīga. Projekti mainās, tie ir visā Vācijā. Nosacīti esam uz koferiem. Nedēļu nodzīvo tur, nedēļu citur." 

Tomēr sports viņam joprojām nav vienaldzīgs. Kādai sporta organizācijai Latvijā vajadzētu būt funkcijai, kas palīdz vieglatlētam nonākt līdz sasniegumam, ieskicē Misāns. Šobrīd ir pretēji – vispirms ir jāuzrāda augstvērtīgs rezultāts atbildīgākajās sacensībās un tikai tad vari pretendēt uz LOV finansējumu...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!