Foto: AP/Scanpix/LETA

Dalasas "Mavericks" sastāvs mazliet atgādina seifu. Pasakainu bagātību krātuve vai parasta dzelzs kaste – viss atkarīgs no tā, vai zini pareizo šifru. Trīcošiem pirkstiem un norasojušu pieri uzlauzt šo atslēgu centās treneris Riks Kārlails, taču velti – smagās durvis palika ciet. Šosezon veiksmi gatavs izmēģināt viņa pēctecis Džeisons Kids, kura uzdevums pēc būtības ir uzņemties laulību konsultanta lomu – mēģināt saglābt Teksasas skaistākā pāra attiecības, piemeklējot kompromisus un liekot tiem noticēt. Abiem. Ja tas izdosies, komanda šajā NBA sezonā var attapties pat starp titula pretendentiem, ja ne...

Cerību vieš Ričardsona nomaiņa pret Redžiju Buloku, kurš ir ne vien augumā garāks, bet arī labāks perimetra aizsargs, kam uzbrukumā bumba nepieciešama vien tālmetiena izpildīšanai pēc komandas biedra piespēles. Pagājušajā sezonā Buloks realizēja 154 no 362 "catch & shoot" tālmetieniem, kas ir 42,5% precizitāte. Ideāls partneris Dončiča spēles stilam. Kvēlākie Frenka Nilikinas fani klusībā sagaida arī francūža atdzimšanu, kurš varētu spēlēt līdzīgu lomu kā Buloks. 

Lai arī Kids izteicies, ka vēlētos šogad aktīvāk uzbrukumā iesaistīt Porziņģi, paredzams, ka milzīgu izmaiņu šajā spēles aspektā nebūs.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!