Foto: AFP/Scanpix/LETA

Dziļu purvu kopš pagājušās vasaras izbridis Latvijas izlases hokejists Rūdolfs Balcers. Pēdējo septiņu mēnešu laikā otrpus Atlantijas okeānam viņš pielaikojis jau ceturtā kluba formastērpu. Tagad attapies vietā, caur kuru savulaik izkārpīja sev ceļu uz Nacionālo hokeja līgu (NHL). Kā atzīst Rūdolfs pats, šobrīd viņš atrodas ellē, hokeja džungļos. "Speru vienu soli atpakaļ, lai pēc tam būtu divi uz priekšu," vismaz rūgtu optimismu no sevis cenšas izspiest Balcers.

Tā vietā, lai šķirtos no nesenā papildinājuma, pieredzes bagātā Ērika Stāla, Floridas kluba izvēle krita uz Balceru. Latvietis nonāca "Panthers" neaizsargāto spēlētāju sarakstā, no kura viņa līgumsaistības pārņēma Tampabejas "Lightning" – iepriekšējo trīs sezonu Stenlija kausa izcīņas fināliste, 2020. un 2021. gada čempione. Iejušanās jaunajā komandā bija reti neveiksmīga. Jau trešā mača pirmajā nomaiņā viņu iegrūda apmalē, kas hokejistu izsita no ierindas uz diviem mēnešiem. Pleca trauma, un kopš 25. novembra Balcers "Lightning" formastērpu vairs nav uzvilcis. 

"AHL, protams, nav vieta, kur šobrīd vēlējos atrasties. Nepieciešams laiks, lai pierastu pie šejienes hokeja un ieskrietos," atzīst Rūdolfs. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!