Foto: AFP/Scanpix/LETA

Jau otro gadu pēc kārtas nozīmīgākajā NBA sezonas nogrieznī – izslēgšanas spēlēs – par Lerija O'Braiena trofeju cīnīsies arī divi latvieši. Rodions Kurucs savā otrajā NBA sezonā to jau atkārtoti darīs Bruklinas "Nets" sastāvā, bet Dāvi Bertānu šogad aizstās un savu izslēgšanas spēļu debiju piedzīvos Latvijas basketbola lielākais spīdeklis Kristaps Porziņģis un Dalasas "Mavericks". Laiks no skapjaugšas celt nost kristāla bumbu, kas tur krājusi putekļus ilgāk nekā ierasts, un ieskatīties nākotnē.

Baidos, ka Dalasas spēlē pret "Trail Blazers", kurā Portlendas līderis Deimiens Lilards guva 61 punktu, redzējām spocīgu priekšskatījumu tam, kā varētu aizritēt izslēgšanas spēles pret "Clippers".

Portlenda burtiski visu spēli aizsardzībā medīja Porziņģi, lai uzvilinātu viņu kā Lilarda sedzēju. Kristaps atkal un atkal nonāca neapskaužamās situācijās, kad bija jāizšķiras starp ciešu segšanu un risku, ka ātrais Lilards vienkārši paskrien garām pēc brīva metiena no groza apakšas, vai atkāpšanos, lai noskatītos, kā tas pats Lilards iemet kārtējo tālmetienu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!