Foto: Publicitātes foto
25 gadu laikā visos "Narvesen" veikalos Latvijā ir sagatavots patiešām plašs ēdienu sortiments – dažādas uzkodas, sendviči jeb sviestmaizes, burgeri, kebabi, salāti un citas gardas maltītes līdzņemšanai. Lai iedrošinātu klientus izmēģināt ko jaunu, trīs lieliski "Narvesen" franšīzes ņēmēji – Dmitrijs Kuročkins, Ilzīte Podskučija un Elvijs Akmentiņš – ir gatavi palīdzēt ar rekomendācijām, pastāstot par savām mīļākajām "Narvesen" maltītēm!

Dmitrijs, "Narvesen" franšīzes ņēmējs Daugavpilī, visvairāk iecienījis polārmaizi ar vistu un tomātiem. Lieliska izvēle klientiem, kam patīk klasiskas un pārbaudītas vērtības! "Narvesen" polārmaizes jau gadiem ilgi tiek gatavotas pēc visaugstākajiem standartiem.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt Ilzīte, franšīzes ņēmēja Rīgā, iesaka nogaršot fokaču ar tītaru un karamelizētiem sīpoliem. Tā ir izcila opcija brīžos, kad steidzami nepieciešams remdēt izsalkumu – krāsnī cepta un garšvielām bagāta maize, kas pildīta ar sulīgu tītara gaļu, kaltētiem tomātiem, olīvām un karamelizētiem sīpoliem, viennozīmīgi garšos izcili un sniegs nepieciešamo enerģijas devu visas dienas garumā. Ja vēlaties to nobaudīt kopā ar kādu dzērienu, Ilzītes ieteikums ir svaigi spiesta atspirdzinoša apelsīnu sula.

Foto: Publicitātes foto

Elvijs, franšīzes ņēmējs Iecavā un Bauskā, nevar izšķirties starp vairākām iecienītākajām maltītēm – gan uzkodām, gan siltajiem ēdieniem. Izvēloties uzkodu, Elvijam roka parasti sniedzas pēc kraukšķīgajiem frī kartupeļiem, svaigajiem lavaša rullīšiem ar vistas girosu vai asajiem Bufalo vistas spārniņiem. Bet, ja kārojas silto maltīti, Elvijs iesaka panīni ar vistas gaļu un sieru – vēl vienu "Narvesen" klasisko uzkodu, kas jau vairākus gadus ik dienu tiek gatavota ar lielu rūpību.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!