Foto: Reuters/Scanpix

Indijas rietumu centrālajā daļā, Maharašhtras pilsētas apgabalā, pilsētā Ahmednagarā, 200 prostitūtas ziedojušas naudu plūdos cietušajiem, kā arī brīvprātīgi nolēmušas izlaist divas ēdienreizes dienā, lai palīdzētu Čenajas plūdos cetušajiem, vēsta "India Times".

Prostitūtas ziedojušas simts tūkstošus rūpiju (aptuveni 1,4 tūkstošus eiro), lai palīdzētu Čenajai atgūties no dabas stihijas, kas pirms divām nedēļām skāra pilsētu un tās iedzīvotājus.

Prostitūtas ziedojumu esot veikušas pašaizliedzīgi, par spīti tam, ka ikdienā bieži nākoties cīnīties ar ļaunprātīgiem klientiem, vardarbību un neskaitāmu veselības jautājumu risināšanu, kas saistītas ar viņu profesiju, norāda "India Times".

Tāpat šīs prostitūtas nolēmušas brīvprātīgi izlaist divas ēdienreizes dienā, tādējādi ietaupot savu pārtikas budžetu, bet ziedojot šo pārtikai paredzēto naudu augstāka mērķa labad, proti, Čenajas iedzīvotājiem.

Saziedotās naudas vākšanu Čenajas plūdu skartajiem iedzīvotājiem organizē Ahmednagaras pilsētas organizācija "NGO Snehalaya".

"Šīs sievietes bija nemierīgas pēdējo četru dienu laikā, kopš tā brīža, kad viņas uzzināja par plūdos skarto Čenaju. Viņas nolēma, ka vajadzētu kaut ko darīt lietas labā, lai palīdzētu plūdos skartajiem iedzīvotājiem, tāpēc nolēma ziedot naudu," sacīja organizācijas "NGO Snehalaya" pārstāvis Girišs Kulkarni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!