Vismaz 26 cilvēki ir gājuši bojā un 13 ievainoti ugunsgrēkā, kas svētdien izcēlās pārpildītā karaokes bārā Indonēzijas pilsētā Palembangā, pirmdien paziņoja policija.
Ugunsgrēks karaoke bārā Indonēzijā

Upuru skaits var palielināties, jo izdegušajā sešstāvu izklaides centrā "Heppi Karaoke" vēl turpinās bojā gājušo meklēšana. Visos ēkas stāvos bija dažādi bāri un restorāni.

Vairāki bojāgājušie un ievainotie bija izlēkuši pa logiem.

Ugunsgrēks izcēlās svētdienas vakarā Dienvidsumatras provinces galvaspilsētā Palembangā 420 kilometrus uz ziemeļrietumiem no galvaspilsētas Džakartas.

Ugunsdzēsējiem izdevās nodzēst ugunsgrēku neilgi pēc pusnakts, bet viss augšstāvs vēl ir pārāk karsts, lai tur varētu ieiet. Domājams, ka tur varētu būt vēl aptuveni 25 cilvēki, kuri, visticamāk, gājuši bojā.

"Mēs uzskatām, ka daži viesi bija iesprostoti sestajā stāvā. Es negribētu izteikt pieņēmumus, cik daudz viņu bija. Mēs mēģināsim viņus atrast," paziņoja policijas preses sekretārs.

Policija izspridzināja caurumu uz augšstāviem, lai ugunsdzēsēji varētu tur dzēst liesmas.

Varas iestādes nav paziņojušas ugunsgrēka cēloni, bet vietējie masu mediji ziņoja, ka to izraisījis īssavienojums. Policija informēja, ka bārā nebija avārijas kāpņu un ugunsdzēšanas aparātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!