Uz jautājumu, vai Amerika ir pārseksualizēta, lielākā daļa atbild ar "jā", par žurnāla "Family Circle" veiktās vīriešu un sieviešu aptaujas rezultātiem vēsta "Yahoo".
72 procenti aptaujas dalībnieku uzskata, ka masu medijos ir pārāk daudz seksa, bet 77 procentiem šķiet, ka ir problēmas ar seksuāla rakstura materiāliem televīzijā.

Gandrīz divas trešdaļas no aptaujātajiem vainoja seksuālo padomu raidījumus radio (62%), bet vairāk nekā pusei rūpēja daļa popmūzikas tekstu (52%).

Liela daļa aptaujāto nevēlējās pieņemt īpaši izaicinošos apģērbus, piemēram, Dženiferas Lopesas tērpu 1999. gada "Grammy" balvas piešķiršanā un Britnijas Spīrsas apģērbu 2000. gada MTV apbalvošanā. It īpaši neapmierinātas bija sievietes, 45% no kurām bija aizskārusi Lopesa, bet 43% - Spīrsa. Pret abām popdīvām mazāk iebildumu bija vīriešiem - attiecīgi 24% un 19%.

Jautāti, kādas ainas TV ir visaizskarošākās, 40% pieaugušo norāda uz atklāta seksa ainām. Nākamā ir geju tēma, it īpaši vīriešu dēļ (21%).

Konstatēts, ka amerikāņu vecāki ļauj bērniem skatīties filmas, kas pēc cenzūras ieskatiem jauniešiem nebūtu tās labākās. No šādām filmām vecākiem vispieņemamākās ir "When Harry Met Sally" (92%), "Schindler's List" (91%), "Saving Private Ryan" (91%), "Pretty Woman" (90%), un "Alien" (90%).

Piecas bērniem visliegtākās filmas ir "The Full Monty" (35%), "American Beauty" (30%), "Bull Durham" (22%), "There's Something About Mary" (21%), "The Big Chill" (20%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!