ASV prezidenta Džordža Buša meita Dženna Buša sestdien salaulājās ar savu ilggadējo draugu Henriju Heigeru, svētdien ziņo ASV mediji.
26 gadus vecās Bušas un 30 gadu vecā Heigera laulību ceremonija un kāzu svinības notika ASV prezidenta rančo Teksasas štata Kroufordā.

Laulību ceremoniju rančo teritorijā ezera krastā pie īpaši uzstādīta kaļķakmens krusta vadīja metodistu mācītājs.

Uz kāzām bija ieradušies vairāk nekā 200 lūgti viesi - radinieki un draugi, bet ne valdības amatpersonas, izņemot pašu prezidentu. Žurnālistiem ieeja bija liegta.

Dejas un mielasts notika īpaši uzslietās teltīs, un svinētājus izklaidēja grupa no Nešvilas Tenesijā, kas spēlēja populāras amerikāņu melodijas.

Heigers studē Virdžīnijas Universitātes Dārdena Biznesa skolas maģistrantūras pēdējā kursā. Viņa tēvs Džons Heigers ir Virdžīnijas štata Republikāņu partijas priekšsēdētājs.

Henrijs Heigers iepazinās ar Džennu Bušu pirms četriem gadiem, kad viņš bija praktikants Baltajā namā. Pērn maijā Henrijs lūdza Džennas roku, bet augustā viņi saderinājās.

Jaunais pāris ir iegādājies māju Baltimorā, kur Heigers strādās kādā enerģētikas kompānijā.

Dženna Buša ir strādājusi skolās Vašingtonā un pēdējā laikā ir stažiere ANO bērnu fonda UNICEF iestādēs Latīņamerikā. Kopā ar māti Loru Bušu viņa ir sarakstījusi divas grāmatas: pērn iznākušo "Anas stāsts: cerības ceļojums", kas vēsta par Džennas pieredzi UNICEF darbā Latīņamerikā, un šogad angļu un spāņu valodā izdoto grāmatu bērniem "Izlasi par to visu!". Grāmata vēsta par nerātnu skolnieku un tās nolūks ir mudināt lasīt. Autoru honorāri tika piešķirti divām nacionālām izglītības programmām.

Džennas dvīņumāsa Bārbara Buša nav precējusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!