Foto: Kadrs no video

Argentīnas parlamenta deputāts Žuans Emilio Ameri bija spiests atkāpties, pēc tam, kad viņš parlamenta virtuālās sesijas laikā izlēma ar lūpām piesūkties kādas sievietes krūtij. Video tiešraidē to varēja vērot ne tikai viņa kolēģi, bet ikviens, kurš sekoja virtuālajai parlamenta sēdei.

Trīs bērnu tēvs ceturtdienas sēdes laikā kādu jaunu sievieti sākotnēji apsēdinājis savā klēpī, tad daļēji novilcis viņas apģērba augšdaļu un turpinājis seksuālas darbības, acīmredzami neņemot vērā faktu, ka ne tikai viņš redz citus apakšpalātas deputātus, bet arī viņi viņu redz.

No sēdes Ameri tika izslēgts tūlītēji. Apakšpalātas prezidents norādīja, ka šāds incidents pārkāpj jebkādus likumus, atgādinot arī citus gadījumus, no kuriem zīmīgākie Argentīnas parlamentā līdz šim gan bijusi deputātu atklāta gulēšana plenārsēžu laikā.

Ameri pārmetumus sākotnēji centies atvairīt ar jokiem, ka sieviete, kura bijusi viņa klēpī, nesen piedzīvojusi krūšu palielināšanas operāciju, bet pēc spiediena tomēr pieņēmis lēmumu atkāpties. Viņš vēlāk radio intervijā atzinis, ka incidenta dēļ cietis gan viņš, gan viņa partnere, kā arī nu jau bijušā deputāta radi un draugi.

Skaidrojot, kāpēc incidents vispār noticis, politiķis atklājis, ka viņam bijis slikts interneta pieslēgums, un viņš bijis pārliecināts, ka netiek filmēts, jo pats neko nav redzējis. Viņš partnerei pavaicājis, vai drīkst viņu noskūpstīt, "un tad es viņu noskūpstīju uz krūtīm," Ameri skaidroja.

Līdz ar pandēmiju un video tiešraižu kļūšanu par ikdienas parādību, pieaudzis arī dažādu incident skaits. Piemēram, augustā kāda filipīniešu valdības amatpersona zaudēja darbu pēc mīlēšanās ar savu sekretāri tiešraidē, kad domājis, ka tā jau ir beigusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!