Terora aktu radītā šoka ietekmē, cienot traģēdijas upurus un viņu tuviniekus, apturēta ASV izklaides industrijas darbība. Uz nenoteiktu laiku atlikta otrdien paredzētā "Latin Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija, kā arī "Emmy" televīzijas balvu pasniegšana, slēgti Brodveja teātri un neraida kabeļtelevīzijas kanāli.
Svētdien Losandželosā bija paredzēta prestižo televīzijas balvu "Emmy" pasniegšanas ceremonija, kura tika atlikta, "cienot upurus, viņu ģimenes un visus godīgos pilsoņus," paziņojis ASV Televīzijas akadēmijas prezidents Džims Čabins.

Holivudas kino industrija ir slēgusi kinostudijas un spriež par jaunu grafiku, kad varētu iznākt gaidāmās filmas. Atliktas filmu "Big Trouble" un "Sidewalks Of New York" pirmizrādes. Filmas sasaucas ar šausmīgajiem notikumiem Ņujorkā.

Otrdien tika slēgtas kinostudijas "Fox", "Universal", "Sony", "Paramount", MGM un "Warner Bros".

"Aiz cieņas pret traģēdiju, mēs slēdzām kinostudiju," paskaidroja "Warner Bros" pārstāve Barbara Brogliati.

Par "laimīgāko vietu zemes virsū" dēvētā izklaides parka "Walt Disney World" slēgšana Floridā tiek uzskatīta par simbolisku aktu. Visā ASV nedarbojas arī "Disney" veikali.

Atcelts arī plānotais popzvaigznes Madonnas koncerts, kuram bija jānotiek otrdienas vakarā Losandželosas "Staples Centre" 20 000 skatītāju priekšā. Tomēr Madonas koncerti ceturtdien un piektdien notiks kā plānots.

Visās lielākajos ASV televīzijas kanālos netiek rādīti ierastie raidījumi un programmas. To veidošanai lietoto aprīkojumu tagad izmanto pilsētas glābšanas dienestu vajadzībām.

Lasvegasā tika atcelti vairāki kabarē šovi un nestrādā vairākas slavenākās atrakcijas, taču nerimās azartspēles kazino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!